Kulcsok a sufniban


2014. január 3. 12:06 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 44 db

Annyi “rosszat” lehet róla olvasni - így nem csoda, hogy az Asztrológiát ismerők többsége idegenkedik a 12. háztól. Pedig lépten-nyomon a segítségünkre van. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire…

A születési horoszkópod olyan akár egy 12 lakásos társasház. Ezek közül is az egyik lakás, nevezetesen a tizenkettedik: a tároló.

Ide kerül be minden eszköz, amire a “társasházad” karbantartásához szükséged van, illetve a kacatok is. Vagyis azok a dolgok, amelyeket igyekszel a külvilág kíváncsiskodó tekintete elől elrejteni.

Mielőtt rátérnék a lényegre…

Miért akarsz bármit is elrejteni?

Valószínűleg azért, mert tökéletesen tisztában vagy az adott dologgal, és úgy gondolod, ha azt mások is ismernék, akkor az kevésbé tüntetne fel téged jó színben a külvilág előtt.

Nos,
a képleted 12. háza rejti magában a hibáid. Azokat a hibákat amelyekkel tökéletesen tisztában vagy. (Ezért is rejted el őket!) A hibáid ismerete egy nagyon fontos dolog! Ugyanis…

..a legtöbb hibánkról fogalmunk sincs. Sőt! Vannak olyan hibáink is, amelyeket mások ugyan a szemünkre hánynak, mi viszont megvagyunk győződve arról, hogy azok nem is hibák. Így ezek kijavítására majdhogynem esélyünk sincs. Nem úgy, mint a 12. házban lévő hibáink esetében.

Mivel a 12 házban lévő hibáinkkal pontosan tisztában vagyunk, csak bölcsesség kérdése, hogy azokat mikor javítjuk ki!

Sokan megijednek, ha a képletük 12. házában sok bolygó áll. Pedig NAGYON nem kéne! Ezek a bolygók ugyanis olyanok akár a kulcsok. Mindegyik egy-egy hibát jelez, amit ha kijavítunk, akkor az általuk uralt házakban ajtók nyílnak ki…

Egy példa:

2. ház ura a 12. házban. A legtöbb könyv erre azt írná, hogy titkos anyagiak. Oké…
Mi viszont azt is hozzátennénk, hogy a szülöttnek van egy anyagiakkal kapcsolatos hibája, amiről csak Ő tud, és amivel pontosan tisztában is van. Ha ezt kijavítaná, akkor dölne a pénz…


Mi a helyzet a 12. ház urával?

A 12. ház uralkodó bolygója jelzi az életünk legnagyobb hibáját - méghozzá abban a házban, ahol áll. A nagy hiba, nagy kulcsot is jelent! Vagyis ha ezt a hibát kijavítjuk, akkor nem ajtók, hanem kapuk nyílnak meg előttünk. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az életünk legnagyobb lehetőségét a 12. ház ura jelzi.


Na és ha a 12. ház ura a 12. házban áll?

Áldás, s egyben átok is! Áldás, mert ebben az esetben az összes hibánkkal tisztában vagyunk. S átok, mert mások hibáival is… Végeredményben a saját hibáink kijavítására nem jut idő, mert rendszerint önmagunkat feláldozva - mások hibáinak megoldásával foglalkozunk. A megoldás itt az lenne, ha a saját és mások hibáinak megoldásában megtalálnánk az egyensúlyt.

 


Tehát,
a 12. ház uralkodója jelzi az életed legnagyobb lehetőségét, mégpedig abban a házban, ahol áll.
ha a 12. házadban bolygók állnak, nehogy elkeseredj! (Nekem is áll. És nem is egy, hanem kettő!) Ezek a bolygók kulcsokat jelölnek, méghozzá az általuk uralt házakhoz. Ha megszerzed a kulcsot, azaz megoldod az általad pontosan ismert hibát, akkor ajtók nyílnak meg előtted.


Még valami…

Honnan lehet tudni, hogy a hibáid megoldásával kapcsolatban jó úton jársz?

Onnan, hogy már elfogadod mások - hibáidra vonatkozó - tanácsait. És nemcsak elfogadod, de változtatni is próbálsz rajtuk. Ha itt tartasz, akkor biztos lehetsz abban, hogy néhány kulcsot már megtaláltál.Megjegyzés:
mielőtt arra kérnél, hogy nézzem meg mit jelenthet a 12. házadban ez vagy az a bolygó, vagy a 12. ház ura valamelyik házban - NEM TUDNÉK válaszolni. Igazából nem is akarnék, hiszen nem véletlenül vannak ott elrejtve! A 12. házzal kapcsolatba hozható hibáiddal tisztában kell lenned! Ha ilyen nincs, akkor azt már megoldottad…


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »