Karcolhatatlanok


2016. május 25. 10:25 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 69 db

Szeretnénk azt hinni, hogy egyenlők vagyunk. Valójában ez a legkevésbé sincs így, hiszen vannak akik eleve adóssággal születtek a Földre és olyanok is, akiknek tartóznak. Az utóbbiakról, és az ő “segítőikről” szól ez a bejegyzés…

A téma olyannyira mély húrokat penget, hogy még az Asztrológiai könyvek is igyekeznek elkerülni - holott a születési horoszkópokban egyértelmű utalásokat lehet ezzel kapcsolatban találni. 

A Küldetéssel születtél! c. kiadványból már tudod, hogy mindannyian egy meghatározott feladattal születtünk a Földre. A feladataink eltérőek, így vannak akikre könnyebb, másokra nehezebb élet vár. A könyvből tudod, hogy nincs ebben semmi igazságtalanság - merthogy mi magunk kötöttünk üzletet a Mindenhatóval. Ezért is vagyunk itt és teljesítjük azt, amit egykor elvállaltunk. 

Szóval, 
eltérőek a feladataink és vannak, akik jókora “zsebpénzzel” érkeztek a Földre. Ők azok, akiknek valószínűleg az elöző életeikből tartoznak valamiért. Amúgy a születési horoszkópodban a IV., a 8. és a 12. házad jelzi a “zsebpénzed”. 

Akiknek sok “zsebpénzük” van, azoknak igyekeznek kedvükbe járni a “Földöntúli segítők”. Ez rendszerint kétféleképpen szokott történni: segítenek a célok elérésében, vagy eltüntetik az előttük tornyosuló akadályokat. 

Még a Bibliában is vannak erre utaló részek. Tudod?! Kérj és megadatik! Vagyis kérsz, meghallják - és ha van "zsebpénzed" - megkapod! Nagyjából így működik ez a dolog. Az akadályok eltüntetése már egy kicsit ijesztőbb dolog. Ebben az esetben ugyanis sokszor még kérni sem kell, csak érezni. Egy mélyről jövő lelki fájdalom képes azonnal “segítséget” kérni. 

A tapasztalatok az mutatják, hogy a “kérj és megadatik” dolog a legtöbb embernél működik. Az akadályok elhárítása viszont csak azoknál, akik komoly “zsebpénzzel” érkeztek. Ez a fajta védelem viszont KARCOLHATATLANSÁGOT jelent a számukra. 

Akiknek erős IV-es, 8-as vagy 12-es házuk van, azok érzik ezt a furcsa, olykor ijesztő védelmet.

Ijesztő, mert a védelem személyek ellen is irányulhat. Azok ellen, akik valamilyen mély lelki fájdalmat okoztak nekik - ráadásul úgy, hogy sok esetben az akaratukon kívűl. Vagyis ők nem akarják, hogy bármi bajuk történjen - mégis megtörténik.

Ne érts félre! Szó sincs arról, hogy a fájdalmat elszenvedő “átkot” szórt volna. Arról van szó, hogy a fájdalmában megnyílt a lelke, s ezt vették észre a “segítői”, akik minden adodó alkalmat kihasználnak, csakhogy törleszteni tudják az adósságukat. Egy erős (sok bolygóval, vagy a születési uralkodóval lakott) IV-es, 8-as, 12-es házzal te is hasonló dolgokról tudnál beszámolni.

Valószínűleg a Biblia is ezért említi a szeretet és a megbocsátás fontosságát - ugyanis tényleg nem tudni, hogy ki mögött milyen “segítők” állnak. Csak utólag lehet sejteni, hogy egy-egy esemény mögött valószínűleg valami ilyesmi állhat.

Mielőtt azt kérdeznéd, hogy a te képletedben ez vagy az a bolygó ezekben a házakban mit jelent - a válasz az, hogy érezned kell. Pontosan tudnod kell, hogy a IV. házadban milyen segítők vannak, s azok hogyan tüntetik el az akadályokat, hogy a 8. házadban néha még a jelenlétüket is érzed vagy esetenként látod, hogy a 12. házadban megálmodnod azt, ami bekövetkezik…

 

Neked milyen tapasztalataid vannak a “segítőiddel”?

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »