A Halak jellemzése


2013. május 2. 15:26 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Hogy éppen milyen "HAL" vagy: etetésre szánt kishal, esetleg cápa, - azt az érzéseidből táplálkozó önbizalmad határozza meg. Érzéseid viszont a környezeted rezdüléseit pásztázó radarod! Vagyis az alaptermészeted az alkalmazkodás és az együttérzés.

Érzelmek irányította személyiségednek mindenkinél jobban szüksége van a magányra, pontosabban időre! Egyszerűen azért, hogy rendet tudj tenni a saját érzéseid közt, hiszen az a túl sok inger, amely a radarod által ér, előbb utóbb "lefagyasztja" a rendszert...

..és ott keresnél megoldásokat, ahol nem találnál.

Hogy a "takarításhoz" időt szerezz, nyilván csak puszta véletlenségből időnként olyan helyzetekbe sodródsz, amelyek miatt mások inkább magadra hagynak. Tény, hogy a szenvedésre alapvetően szükséged van, hisz abból nyersz erőt és időt.

Nézeteltérések vagy problémák esetén igyekszel megfoghatatlanná válni, akár egy "hal", aki feltúrja maga körül az iszapot, hogy őt se lássa, de Ő se lásson semmit.


Kapcsolataid sorsát, elsősorban a partnereid határozzák meg. Alkalmazkodásoddal nincs baj, de ha nem képesek számodra biztonságot nyújtó medret kialakítani, a sodrás könnyen kicsúsztathat a kezükből.


Egészséged kritikus pontjai: a lábfej, a boka, és a nyirokrendszer. A rád jellemző túlzott aggódás eredményeképp, előtérbe kerülhetnek az emésztőrendszeri megbetegedések is.Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »