A baj előtt, mindig szól!


2010. november 3. 11:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 16 db

A déjá vu érzés máig megfejtetlen titok, - ahogy azok a semmiből felvillanó képek is, amelyek az elkövetkező eseményeket előrejelzik. Ezen jelenségeket, mintegy figyelmeztetésként (előrejelzésként), két bolygó is használja...

..az álmunkban lévő “képeket” a Neptunusz, az ennél is érdekesebb éber állapotunkban lévőket pedig az Uránusz.

A Neptunusz megfoghatatlan és ködös “képeivel” majd minden nap találkozunk, így őket kevésbé vesszük figyelembe vagy éppen komolyan. Ettől függetlenül vannak olyan emberek, akik képesek olvasni a Neptunusz segítő előrejelzéseiben, vagyis az álmokban.

Az éber állapot “képei” - ami nem is mindig egy kép, gyakran csak egy átsuhanó gondolat - rendkívül rövidek és kiszámíthatatlanok. Ugyanakkor a kiszámíthatatlanság miatt, időben behatárolhatók!

Mivel a kiszámíthatatlanság szülei: a MOST és a KÉSŐBB, így az Uránusz előrejelző “képei” a néhány pillanat, vagy a jóval (akár évekkel) később bekövetkező eseményeket jelzik előre! Ez utóbbi lehet a déjá vu érzés. (Az Uránusz évekkel korábbi “képeit” idővel elfelejtjük. Amikor újra találkozunk velük úgy érezzük, mintha valahol, valamikor mintha már...)

Nos, a megfigyelések és a tapasztalatok azt mutatják, hogy az Uránusz semmiből felbukkanó “képei”, a kiszámíthatatlanság dacára képesek megmutatni a néhány perc múlva bekövetkező eseményeket! Ezek az események lehetnek jók vagy rosszak, egy dologban azonban egyformák: váratlanul következnek be.

Az Uránusz egy kicsit olyan, mint az udvari bohóc. Bármit megtehet. Még azt is, hogy az általa kiváltott események előtt, szól... hogy elkerülhesd azt, amit a többi bolygó esetében NEM LEHET!


Egy tipp!

Szikraszerű felismeréseinket - divatos szóval az AHA élményeinket, illetve az ötleteinket: az Uránusztól kapjuk. Mivel ezek rendkívül értékes gondolatok, ezért érdemes őket egy ötlet-naplóban összegyűjteni! Idővel ezek a szikrák, lángot gyújtanak.


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: