Trianon


2020. június 4. 10:24 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 14 db

100 évvel ezelőtt az első világháború lezárásaként ezen a napon írták a trianoni békeszerződést. Az aláírás pillanatára felállított horoszkóp segítségével lássuk, hogy a hazánkra végzetes békediktátumot vajon jelezték-e a csillagok...


A szerződést 1920. június 4-én 16 óra 32 perckor írták alá a versailles-i Trianon kastélyban:
 

Trianoni békeszerződés horoszkópja - Asztropatika.hu


 

Mivel az országoknak nincs születési horoszkópjuk, így a következtetéseinket a vizsgált ország állatövi besorolásának segítségével vonjuk le. 
Magyarország állatövi besorolása (a földrajzi helyzete alapján): Nyilas. Ennélfogva az országunkat érő összes hatást és eseményt a Nyilas jegyén és annak uralkodóján (Jupiter) keresztül határozzuk meg. Vagyis a szerződés aláírásának időpontjára felállított horoszkópban a Nyilas jegye és annak uralkodója: a Jupiter jelzi Magyarországot, illetve a rá váró eseményeket.

 

Magyarország uralkodó bolygója az általános hangulatot, illetve a körülményeket jelzi:

 

Magyarország uralkodója - Asztropatika.hu

 

Jupiter mellett álló Neptunusznak köszönhetően ebben az időszakban Magyarország meglehetősen "ködös" állapotban volt. Valószínűleg az utolsó pillanatig reménykedtünk abban, hogy ez az egész csupán egy rossz álom... Nem mellesleg a Neptunuszi hatás miatt csak lebegni - akarom mondani csak sodródni tudtunk az eseményekkel. Az események aktív alakítására esélyünk sem volt. Egyébként a Neptunusz hatása ahhoz hasonlítható, mint amikor valaki felébred egy bealtatózott éjszaka után. Eléggé kába tud lenni. Hát pont ilyen - reakcióra szinte képtelen kábult állapotban lehetett akkor Magyarország is - az ország bolygója mellett álló Neptunusznak köszönhetően.
 

Most hogy már tudjuk milyen volt az alaphangulat és milyenek voltak a körülmények, nézzük az eseményre utaló jeleket!
 

Az eseményeket Magyarország jegye: a Nyilas jelzi. Az aláírás pillanatára felállított horoszkópban egyetlen bolygó sem tartózkodott a Nyilas jegyében. "Ez azt jelenti, hogy nem is történt jelentős esemény?"  Szó sincs róla! Amint hamarosan látni fogod, ez az égvilágon semmit sem jelent, ugyanis nem ez határozza meg az országot érintő eseményeket, hanem a kivetített fényszögek! Egy születési horoszkópban a kivetített fényszögek jelzik az érzékeny pontokat, országok esetében pedig az eseményeket.

A következő ábrában azokat a bolygókat és kivetített fényszögeiket láthatod, amelyek az aláírás pillanatában hatással voltak a Nyilas jegyére, ezáltal Magyarországra: (Nézd csak meg a Nyilas jegyénél lévő kivetített fényszögeket!)

Trianon kivetített fényszögek - Asztropatika.hu

 

Amint látod, Magyarország jegyét 2 lassú mozgású bolygó is támadta: a Szűz jegyéből a Szaturnusz, és a Halak jegyéből az Uránusz. (Két lassú mozgású bolygó együttes hatása, kivétel nélkül mindig eseményt jelez!) Csak hab a tortán, illetve az esemény komolyságát és súlyosságát jelzi, hogy a két bolygó fokra azonos pontot támad - hiszen mindketten 5 fokon állnak, és a Nyilas jegyének 5. fokát támadják a kivetített kvadrát (90°) fényszögeikkel:

A Szaturnusz és az Uránusz támadása - Asztropatika.hu

 

A Nyilas jegyével szemben lévő gyors mozgású bolygók közül a legérdekesebb a Vénusz! Az aláírás pillanatában az Aszcendens a MÉRLEG jegyében állt. Annak uralkodó bolygója pedig nem más, mint a Vénusz. Az Aszcendens uralkodójaként a Vénusz az esemény percmutatója! Ahogy gyors mozgású bolygóként 5 fokra ért... máris bekövetkezett az esemény. Nem előbb, nem később, pontosan akkor. Mintha csak az Istenek írták volna meg...

A percmutató Vénusz - Asztropatika.hu

 

Nos, 
így lehet az országokat érintő eseményeket az Asztrológia segítségével meghatározni, vagy akár visszaigazolni.

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »