Vidámpark


2020. március 18. 11:15 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 19 db

Ha megmozdul a bot egyik oldala, akkor megmozdul a másik is. Vagyis minden rosszban van valami jó. Lássuk mi van a Koronavírus botjának másik oldalán!

 

Tegnap szó volt a Koronavírus miértjéről. Többek között arról, hogy a Plútó előszeretettel épít temetőre vidámparkot. Talán morbid a meghatározás, - viszont amint tapasztalni fogod, szóról-szóra igaz.

 

TEMETŐ

A Plútó szerint a halál az egyetlen amit komolyan veszünk. Ezért használja az elmúlást a nevelésünk eszközeként. Fizikai értelemeben éppen csak annyira, hogy az élők kellően megijedjenek. Nézd csak meg a mostani ténykedését! Amíg az emberek nem látják a saját környezetükben az elmúlást, addig nem igazán fogják komolyan venni. Viszont ahogy megtapasztalják, azonnal úrrá lesz rajtuk az a bizonyos mélybe rántó, félelemmel átitatott Plútói érzés. (Az AZONNAL kulcsszó a Plútó esetében, erre még visszatérünk!) Bizonyos helyzetekben, s a mostani pont egy ilyen, a Plútó mindenkit eltemet. Az emberek kis töredékét fizikailag, a többséget lelkileg. Vagyis az élőket mélybe rántva, csinál temetőt.

 

VIDÁMPARK

Noha a nevelési eszközei (temetés) meglehetősen durvák, ettől függetlenül a Plútó igenis jót akar nekünk, és a többségünkkel jót is fog tenni! A mélységbe azért visz le bennünket, hogy észrevegyük és felszínre hozzuk azokat az értékes dolgokat, amelyeket az életünk során mi magunk temettünk el. A dolog érdekessége, s ebben rejlik a Plútó hatásainak lényege, hogy nem csak felszínre hozunk dolgokat, hanem némelyeket ott hagyunk. Másképp fogalmazva: az elkövetkező hónapokban sokan átértékelik az eddigi életüket. A mélységben olyan dolgokat fognak megtapasztalni és majd magukkal hozni, amiket eddig észre sem vettek. És pontosan ezek lesznek majd azok a dolgok, amelyek vidámparkot építenek a temetőjükre. Méghozzá elég gyorsan, akarom mondani AZONNAL! A Plútó ugyanis olyan mint egy csúzli. Minél mélyebbre húzod a gumit, annál magasabbra lő majd ki. A kilövés viszont nagyon gyors. Mindez azt jelenti, hogy a temetődre gyorsan felépül majd a vidámpark - még az idén!

 

Hamarosan elkezdünk zuhanni, mármint a valósággal szembesülve megtapasztaljuk azt a bizonyos Plútói érzést...
viszont hogy túl nagyon ne koppanjunk, egy fontos

JÓ TANÁCS:

A Plútó nagy hangsúlyt helyez a kimondott szavakra. (Ezért is szoktak a gyermekei, mármint a Skorpiók állandóan visszakérdezni.) Azaz jobban elhiszi azt amit hall, mint amit érez. Ez azért lényeges, mert a Plútó imád kontrázni. Így akik olyan dolgokat mondanak ki, hogy őket aztán baj nem éri, velük semmi gond nem lesz... hát éppen őket éri majd a legnagyobb baj. Vagyis ne mondj ki semmi olyat a Koronavírussal kapcsolatban, amire a Plútó rákontrázhatna. Sokakat fogsz majd, köztük hírességeket is térdre rogyva látni, akik korábban félvárról vették. Nem kell a Plútótól megijedned, de félvállról venned sem szabad, mert AZONNAL kontrázik. Ne feledd: hogy mit érzel, mit gondolsz nem látja. Viszont amit kimondasz, azt hallja.

 

A Plútó kontrázó hatásával kapcsolatban egy érdekesség! Nézd meg a gyermekeit: a Skorpiókat. Ők ösztönösen ismerik ezt, ezért is van az, hogy 50 évig meghalni készülnek. A családtagjaik állandóan azt hallgatják, hogy mindjárt meghalnak - mégis túlélnek mindenkit. A Skorpiók ösztönösen így használják ki a Plútó kontrázó hatását. Azaz mondanak valami rosszat, és közben remélik, hogy annak ellentéte következik be. S ez rendre be is jön nekik. Negatív dolgokkal kapcsolatban csak nekik! (Megjegyzés: ezen felbuzdulva, ne akard most temetni magad, mert nem Skorpióként, nálad ez nem működne!)

 

ui: közeleg a Szaturnusz jegyváltása, ezért holnap EXTRA SEGÍTSÉGET szeretnék nyújtani a Vízöntőknek és az Oroszlánoknak, de akár neked is!
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »