Kérj és megadatik!


2017. február 15. 12:04 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 25 db

A személyiségfejlesztők hamar rájöttek, hogy a legnagyobb eredményeket a célok leírásával lehet elérni. Persze létezik rá számos okos magyarázat - azonban azt ők sem sejtik, hogy a leírt célokat valójában kik olvassák…


Évszázadok óta vizsgáljuk a sikeres emberek szokásait, így nem volt nehéz rátalálnunk az egyik közös pontra: nevezetesen arra, hogy valamennyien rendelkeztek leírt célokkal. Azt nem tudtuk, hogy pontosan miért is működik, azt viszont igen, hogy valami lehet benne. 

A leírt célok beteljesülését kezdetekben a Bibliában lévő “Kérd és megadatik!” résszel magyaráztuk. A működését később - köszönhetően a XX. század zseniális személyiségfejlesztőinek - a tudatos és a tudatalatti elménkhez társítottuk. 

A leírt célok beteljesülésének tudományos magyarázata valóban az elménk irányításában rejlik. Hiszen a leírt céljainkkal folyamatosan emlékeztetjük és tettekre sarkaljuk önmagunkat. A dolog azonban ennél egy kicsit misztikusabb, és valószínűleg az igazság egy picivel közelebb áll a kezdeti verzióhoz, miszerint kérnünk kell ahhoz, hogy megadathasson.

A korunk legsikeresebb személyiségfejlesztőinek adú-ásza, kétségtelenül a napi célállítás! Ha egy erre a célra rendszeresített naplóba, minden reggel leírod a 10-15 célod, akkor kizárt dolog, hogy rövid időn belül ne érj el eredményeket. 

 

Figyelj, most jön a misztikus rész! 

Születési képletedben 3 olyan ház is található, ahol időnként “kapcsolatba” léphetsz a földöntúli világgal. Mindenki másképp nevezi őket. Van aki segítő angyaloknak, mások szellemeknek, megint mások lélek kereskedőknek. A lényeg, hogy nem vagyunk egyedül, és a többségük alig várja, hogy “jó pénzért" - akarom mondani egy kis lélekért cserébe a segítségünkre legyenek. Maradjunk annyiban, hogy a leírt kívánságaid többségét, - feltéve ha van elegendő “lélek-kredited” a folyószámládon - teljesítik. Tudom, ijesztően hangzik. 

Mielőtt megijednél vagy azt gondolnád, hogy bizony a te egyenleged kong az ürességtől: TÉVEDSZ! Szerencsés ember vagy, ugyanis azon kevesek közé tartozol a világban, akik ide születhettek. A föld lakosságának több mint 80-85%-a üres “kártyával” érkezett - ők valóban egy Last-Minute utat kaptak valahol, valakitől. Te viszont nem! A te egyenlegeden van, máskülönben nem itt élnél. Ha már az egyenlegnél tartunk… 

Tudod, hogyan lehet az egyenleged feltölteni? Kétféleképpen, és az egyikre a személyiségfejlesztők is rájöttek! Az egyik ha  valaki fájdalmat okoz neked. Ebben az esetben aki kiszúrt veled, tudtán kívűl is átad neked a saját egyenlegéből valamennyit. (Megjegyzés: már csak ezért se haragudj rájuk, inkább örülj neki hogy növekedett az egyenleged!)
A másik: a jótékonykodás! Ezért is javasolják, hogy rendszeresen adakozz. Az biztos, ha másoknak adsz, akkor annak a többszörösét kapod vissza. Miért is? Mert az adakozással egy kicsit olyanná válsz mint a földöntúli segítők! Akiknek segítesz, azok az egyenlegükről "fizetnek" neked - még úgy is, hogy sosem találkozol velük. Végeredményben az adakozással növeled az egyenleged, amivel viszont a saját céljaidhoz tudsz majd segítőket hívni.

A céljaid naponta történő leírása voltaképpen nem más - mint egy megrendelés az univerzum felé. Ha van a számládon egyenleg, és éppen arrafelé lófrál egy “segítő”, akkor 100% hogy a listádra írt céljaid közül egyet-kettőt teljesít. Ebből eredően nehogy elmenjen a kedved, ha mondjuk hónapokig semmi nem történik. Valószínűleg nincs az egyenlegeden annyi, hogy teljesíteni tudják, vagy még nem ért oda az a “segítő”, aki diszkont áron is elvállalná. Ha úgy látod, hogy nem tolonganak a segítőid, egy kicsit írd át a napi “megrendelésed”. Tűzz ki olcsóbb, kisebb célokat. Kizárt dolog, hogy rövid időn belül ne teljesüljön valamelyik! Ugyanis a segítőknek éppen az a céljuk, hogy a megrendelők igényeit - jó pénzért! teljesítsék. Márpedig a leírt céljaiddal, azaz a megrendeléseiddel a legjobb ügyfeleik közé tartozol. 

A lényeg: 
minden reggel - felkelés után - egy erre a célra rendszeresített naplóban írd le a céljaid. A kézzel leírt céljaid mágikus erővel bírnak, hiszen egyfajta megrendelést közvetítenek az univerzum felé. Az biztos, hogy nem vagy egyedül és a céljaid rendre olyanok "olvassák" akik bármikor készen állnak arra, hogy a megrendeléseid teljesítsék. Hogyan teljesítik? Olyan helyzeteket teremtenek az életedben, hogy azt még elrontani se tudd. 

ui:
a  témáról bővebben ebben a kiadványban olvashatsz: A Jupiter könyve.
A varázserővel rendelkező naplót pedig itt találod!

 

Apropó egyenleg! 

Nem tudni, hogy kinek mennyi van a “lélek-egyenlegén”. Ahogy azt sem, hogy egyes emberek vajon mit fizettek azért, hogy ott lehetnek, ahol éppen vannak. Mert egy dologban biztos lehetsz: senki sem “ingyen” van ott, ahol éppen van.  A legfontosabb: naponta írd le a céljaidat és garantáltan megváltozik az életed. Nem hiszed? Probáld ki!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »