A Jupiter könyve

Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Formátum: pdf, epub, mobi

Ára: 5.900 Ft

MEGRENDELEM

 

Ha nem te vagy az a mázlista, akinek csak megszületnie volt nehéz, úgy érdemes megismerkedned vele...


Bár sokan úgy tartják, hogy kitartással és szorgalommal mázli nélkül is lehet szerencsésnek lenni. Valójában ez nem igaz! Ugyanis a kitartáshoz és a szorgalomhoz lehetőségek is kellenek, amit viszont nem mindenki kap meg. Mielőtt elkeserednél...
A helyzet korántsem reménytelen, hiszen néhány egyszerű és azonnal alkalmazható "udvarlási technika" segítségével, azok is meghódíthatják a Jupiter szívét, akiknek nem csak megszületniük volt nehéz...

 

A Jupiter könyve


 

Ez a kiadvány abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. 

Az első részben bebizonyítom neked, hogy miért hozzá futnak be a az Istenhez címzett kéréseink. Vagy azok a vágyaink, amikor azt kérjük tőle, hogy most az egyszer segítsen nekünk, hogy még egyszer utoljára adja meg azt, amit korábban már megadott. 

A bizonyítás során - számos más dolog mellett megnézzük, miért nincs a világban igazság, és hogy miért nem lehetünk egyenlőek. Ha az ehhez kapcsolodó - kissé misztikus gondolatmenetet elfogadod, már azzal könnyebbé teszed az életed. A második részben - bárki számára könnyen elsajátítható és azonnal használható technikák segítségével megmutatom, hogyan hódítsd meg a Jupiter szívét, és állítsd magad mellé a sokak által csak remélt szerencsét.

Mindezt mellébeszélés nélkül - az elmúlt 20 év tapasztalatával 53 oldalon úgy adom át neked, hogy közben egy pillanatig sem hagyom unatkozni a Merkúrod. Nem fogom a figyelmét felesleges oldalakkal elterelni csak azért, hogy egy értékesnek tűnő jó hosszú - de annál unalmasabb könyvet olvashasson. A Merkúrod ismerve tudom, hogy egy mondat is elég  neki ahhoz, hogy az életed szebbé és könnyebbé varázsolja.


Nem értek az Asztrológiához, így is tudom használni?
A könyv használatához nincs szükséged Asztrológiai ismeretekre, de még a születési horoszkópodra sem! Ettől függetlenül az Asztrológiában járatosak is kapnak tippeket…
 

Ha elolvasom az e-könyvet, szerencsés leszek?
Az olvasás miatt valószínűleg nem - viszont... vannak a könyvben olyan gondolatok, amelyek megérinthetnek téged, amelyek a döntéseidet pozitív irányba befolyásolhatják. Ha így nézzük, akkor IGEN! Ha még használnád is a jó tanácsokat, akkor NAGYON IGEN! 

 

Milyen formátumban kapom meg?
A kiadványt pdf. kindle, iBooks, Google Play, Kobo, Generic epub és Nook formátumban kapod meg, így akár ki is nyomtathatod!

 

"Mennyibe kerül?"
Jupiter hatásairól szóló könyv ára: 5.900 Ft. 
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)

 

Várj, mert ez még nem minden! 

A családtagjaimnak is odaadhatom?
Igen! Ha kell segíts nekik, hogy a könyvben lévő jó tanácsok segítségével, ők is maguk mellé állíthassák a Jupitert, ahogyan hamarosan te is fogod...


"Jó gondolat" 100%-os GARANCIA
Ha úgy érzed, hogy könyvben egyetlen jó és hasznosítható gondolatot sem találtál, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát.


Töltsd ki a megrendelő lapot és hódítsd meg Magyarország uralkodó bolygójának szívét...
 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 5.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!