Ebben az évben 2022

Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2022-ben és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A benne lévő VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...

Formátum: pdf, epub

Ára: 5.900 Ft 7.900 Ft

MEGRENDELEM

Minden döntéseddel, - még a legkisebbekkel is - vagy hozzáteszel az életedhez, vagy elveszel abból. 
Készülj, mert 2022-ben sokat fogsz lépkedni és nem mindegyhogy előre vagy hátra...

 

Neked szól ez az "évindító csomag":
- ha azt előre lépéshez azonnal használható  tanácsokat, a döntéseidhez és a céljaidhoz pedig erőt szeretnél...


 

A 2022-es Hatásnaptár és Varázsnapló egy AKARATOS évhez!


vélemény

 

Mire lehet használni?

A HATÁSNAPTÁR segítségével a 2022-es évet tudod minden életterületedre vonatkozóan megtervezni. Általa tudni fogod, hogy mikor, melyik életterületeden kapsz a “sorstól” zöld, vagy akár óvatosságra intő - piros lámpát.

A “lámpák” figyelembevételével a nehézségeid többségét elkerülheted, illetve a céljaidat tudod időzíteni, s így a lehetőségeidet kihasználni.

Ráadásul a piros lámpák még erőt is adnak, hiszen ha tudod, hogy az adott életterületeden egy-egy nehezebb szakasz meddig tart, akkor könnyebben elviseled. És még csak most jön a java!


A hatásnaptár mellé járó VARÁZSNAPLÓ sokak szerint jobb mint maga a naptár! Ráadásul több Varázsnapló közül is választhatsz, hogy a segítségükkel minden eddiginél több célodat tudd valóra váltani.

 A Varázsnaplók használatával nem kell 2022-ig várnod. A bennük rejlő varázserőt azonnal szolgálatba állíthatod. És a Hatásnaptár használatával sem kell várnod, hiszen az elmúlt évek naptárait is megtalálod a kiadványban! 


LÉNYEGES! A naptárt és a Varázsnaplót akkor is tudod használni, ha nem ismered a születésed percre pontos időpontját! A naptárt minimális Asztrológiai ismeretekkel, a Varázsnaplót anélkül is használni tudod. 

 

Vélemény 2

 

Mennyibe kerül?
A befektetésed egy eredményesebb évbe, alig kerül többe néhány doboz cigaretta áránál. Ráadásul a benne lévő hasznos dolgokra akkor is emlékezni fogsz, amikor az árát már rég elfelejtetted...
Az évindító csomag ára: 5.900 Ft. 
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)

 


Valóban személyre szóló, viszont elég csak egyet!
Mivel a kiadványban lévő naptár egyénileg alakítható, így NEM KELL a családtagjaidnak külön megrendelned! A kinyomtatható, tárcában is hordható kis naptárt ők is használhatják, akárcsak a varázsnaplókat! Az e-könyvek segítségével mindkettő használatát percek alatt elmagyarázhatod nekik, hogy hozzád hasonlóan ők is a lehető legtöbbet profitálják a 2022-es évből. Vagyis elég, ha a családod számára csak egyet rendelsz!
És ez még nem minden...
"Nem jött be!" GARANCIA
Ha úgy érzed, hogy a kiadványban lévő tanácsok, a naptár vagy a Varázsnapló nem váltak a hasznodra, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát. 


Hiszek benned mert tudom, hogy minden tudás és képesség amire csak az életedben szükséged van, jelen pillanatban is ott rejlik benned. Ez az egyedülálló évindító kiadvány a benned rejlő értékeket ébreszti fel, hogy általuk valóra váltsd a 2022-re kitűzött céljaidat, vagy még annál is többet...
 


Ha úgy döntesz,
hogy bizalmat szavazol a Naptár és a Varázsnaplók ébresztő erejének, akkor töltsd ki a megrendelő lapot és rendeld meg önmagadnak és a családodnak:


 

A megrendeléshez
töltsd ki és küld el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 5.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!