Sorsforduló


2015. december 9. 10:12 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 23 db

“Mire számíthatok?” Bármilyen furcsán hangzik, erre a kérdésre a legkönnyebb válaszolni, ugyanis egy-egy sorsforduló előtt állva - még horoszkóp nélkül is! - pontosan meghatározható, hogy kire mi vár…

Mielőtt a lényegre rátérnénk, egy picit Asztrológiázzunk!

Az életedben bekövetkező fordulatokat a lassú mozgású bolygók tranzitjai váltják ki. Egy-egy érzékeny pontra érve a képletedben bekapcsolnak valamit, ami aztán elindítja a változásokhoz szükséges folyamatokat.

Amúgy az életed során ezek a bolygók több száz ilyen pontot érintetnek, ezért meglehetősen sok sorsfordulatra van esélyed. Ennek ellenére csak a töredékét éled meg. Tudod miért? Mert ezen sorsfordulók többségét ösztönösen kivéded, elkerülöd vagy éppen megoldod.

Persze vannak “elkerülhetetlen” sorsfordulók, ezeket leginkább a tengelyekre - főleg az Aszcendens és az MC tengelyre érkező bolygók jelzik - viszont a végeredmény: bolygóktól függetlenül is ugyanaz lesz.


Most jön a lényeg!

A sorsfordulatok végeredményére mi más is adhatná meg a választ, mint az egyensúly törvénye.
Vagyis amikor az életedben a bolygók egy fordulatot jeleznek, akkor majd minden esetben a jelenlegi élethelyzeted ellentétére számíthatsz!

Sorsfordulókra gondolva hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az minden esetben csak jót vagy a jelenleginél jobbat jelenthet. Sajnos nem!
A Sorsforduló a meglévővel ellentétes dolgot jelent - ezért is utaltam az egyensúly törvényére.

Szerencsére a sorsfordulókra fel lehet készülni. Sőt, a többségük szerencsére vagy sajnos elkerülhető. Sajnos, mert gyakran azokat is elkerüljük, amelyek egyébként a jelenlegi “rossz” életünket fordították volna meg.

A lényeg:
A sorsfordulatok - a jelenlegi életünkkel ellentétes hatásokat váltanak ki! Ha az életünk “rossz”, akkor szinte biztos, hogy a ránk váró fordulat olyan lehetőségeket rejt magában, ami megváltoztathatja az életünket. Ha viszont az életünk kifejezetten jó, akkor a sorsfordulat arra figyelmeztet, hogy legyünk nagyon észnél. 

Tehát, a “Mire számíthatok?” kérdésre a válasz: a jelenlegi ellentétére.

Megjegyzés:
A sorsfordulatot a Tarot kártya X. lapja szimbolizálja a legjobban (lásd a képen), melynek értelmezése: megforgatod a SORS kerekét, ami kit udja hol áll mag. Te már tudod, hogy hol fog megállni. Sorsforduló előtt állva, a jelenlegi helyzeteddel szemben. 

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »