Az időgép


2015. október 26. 10:00 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Ha úgy érzed, hogy az életed megakadt vagy megoldhatatlannak tűnő problémával állsz szembe, csak ülj be az időgépbe és minden kérdésedre választ kapsz…

Hogy is fogalmazott Albert Einstein?
”A problémákat nem lehet megoldani ugyanazon a tudatossági szinten, amelyen létrejöttek.”

Vagyis ahhoz, hogy egy problémát megtudj oldani, felül kell emelkedned rajta. A következő módszer ebben lesz a segítségedre!
A használatához némi fantáziára és néhány nyugodt percre lesz szükséged. A módszert használhatod napközben, vagy akár este lefekvés után…

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy egy különleges járműben ülsz. Amolyan UFÓ féle csészealjban. Ne ijedj meg, könnyű vezetni. A jármű vezérlőpultján 4 gombot találsz: egy felfelé mutató (amivel felszállhatsz), egy lefelé mutató (amivel leszállhatsz), egy balra mutató (amivel visszamehetsz az időben) és egy jobbra mutató gombot - amivel a jövőbe mehetsz.

Ha egy kérdésedre vagy egy problémádra választ keresel, emelkedj fel az időgépeddel és nézd meg magad felülről! Vizsgáld meg a körülményeket, mindent ami az adott dologgal kapcsolatba hozható. Ha nem látsz semmit, akkor emelkedj feljebb - egészen addig, amíg az adott dolgot teljes egészében át nem látod.

Figyelj meg minden apróságot - a téged körülvevő emberek reakcióit, a problémád által kiváltott hatásokat - mindent, amit csak a fantáziád enged. Amit tapasztalni fogod, sok esetben már ezek az apróságok is választ adnak! Azonban ha nagyobb horderejű dologról van szó, egy olyan problémáról amiben nem látod a kiutat, akkor mozogj az időben! Önmagad és a problémádat felülről nézve menj vissza a múltba egészen addig a pontig, amíg felismered azt a helyzetet, amikor hibáztál. Ha ez megvan, semmi más teendőd nincs, - mint a valóságba visszatérve, újraépíteni az egész dolgot, egészen attól a ponttól kezdve ahol kicsusztak a dolgok a kezeid közül. 
A jövőbe abban az esetben érdemes ellátogatnod, ha egy olyan döntésre készülsz, aminek a kimenetelét még nem látod! A jövődet befolyásoló nagyobb döntéseid előtt mindenképpen ajánlatos egy kicsit "repdesned". Hiszen számos olyan aprósággal találkozhatsz, amire az IDŐGÉP nélkül a jelenben nem is gondolnál.Tudtad?
Születési horoszkópodban a legokosabb bolygó: a Hold. Olyannyira okos, hogy az életed összes problémájára ismeri a választ! Még azokra is, amelyek előtted állnak. A fent ismertetett módszer a Holdadban, - pontosabban a tudatalattidban rejlő tudástárat nyitja meg.   
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: