Aranyeső idején...


2018. november 22. 15:03 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Ha olvastad a novemberi efemeridát, akkor tudod, hogy a hazaérkező Jupiter  - egyébként nagyon okosan és bölcsen, miért fogta vissza a hatásait. Nos, a mai nappal ennek VÉÉÉÉGE! Ugyanis eleredt a több mint 1 évig tartó aranyeső...


Egy picit maradjunk még a hatásait visszafogó Jupiternél! Két ok miatt tette: egyrészt nem akart a Plútó gyermekeinek azzal traumát okozni, hogy egyik napról a másikra elveszi tőlük az ajándékokat. Ezért szépen lassan átvezette őket, hogy a jegyváltásból szinte semmi ne érezzenek meg. Másrészt... és ez a lényegesebb - az elmúlt 2 hét alatt felmért bennünket. Megnézte, hogy kinek adjon morzsákat, s kinek falatokat. Mielőtt a morzsák hallatán elszomorodnál - ne tedd! Akár morzsákkal nyit, akár nagy falatokkal  - mindkettő egy lecke. Az előbbinél önmagunkat kell legyőzni, azaz a korábbi csalódások ellenére összeszedni a bátorságunkat, és az álmainkat nem feladva a Napba nyilat lőni. Az utóbbinál úgy kell megtartanunk a hirtelen nyakunkba zúduló ajándékait, hogy közben a siker ne szédítsen meg bennünket. Amit látod, akár morzsát, akár falatot kapunk, a végén mienk lehet a NAGY AJÁNDÉK.

A lényeg: ma 10 óra 01 perckor a Nap belépett a Nyilas jegyébe. Ezzel nem csak hogy megvilágította, de egyben ki is nyitotta a Jupiter bőségszarúját. Vagyis eleredt az aranyeső...

Az "időjárás-előrejelzés" szerint, április 10-ig heves zivatarokra számíthatunk. Ezt követően augusztus 10-ig szemerkélni fog, majd augusztus 10. és december 02. között: szakadni!

 

Két fontos dologra szeretném felhívni a figyelmed!

1.
Ez az 1 év nagyon gyorsan eltelik. Vagyis mire az apró morzsákkal újra felépíted az elmúlt években megtépázott önbizalmad, és a Napot célba vennéd - addigra a Jupiter már átlép a Bak jegyébe. Bemelegítésként egy-két morzsával megelégedhetsz, de utána minden bátorságod összeszedve vedd célba a Napot! És ne aggódj! Ha eddig nem, MOST igenis minden esélyed meg van arra, hogy az álmaid megvalósítsd. Csak tedd meg az elérésükhöz szükséges első lépéseket, azaz lődd ki a nyilad a Nap felé...

2.
Ne légy elégedetlen! Az igazán nagy ajándékait akkor kapod vagy tarthatod meg, ha a Jupiter azt látja rajtad, hogy nem vagy elégedetlen. Sokan ott rontják el, hogy ugyan kapnak kisebb ajándékokat, de azoknak nem tudnak örülni, mivel sokkal többre számítottak. A Jupitert ez nagyon elszomorítja, és keserűségében már morzsákat sem ad. Akiken viszont elégedettséget lát, azoknak egyre nagyobb és nagyobb morzsákat ad. Persze ha látja rajtad a huncut Nyilas bátorságot, mármint hogy képes vagy Napba nyilat lőni... akkor azonnal neked adja a NAGY AJÁNDÉKOT.

 

Kevés olyan időszak van az életünkben, amikor az ajtók kinyílnak előttünk. Ez a mostani egy ilyen. S ilyenkor a legjobb amit tehetünk, ha mindent beleadunk. Warren Buffett a világ egyik leggazdagabb embere a következőket mondja az ilyen időszakokról:

"Ritkán érkezik a lehetőség. Ezért aranyeső idején a kádat tedd ki, ne a gyűszűt."

 

Biztos vagyok abban, hogy 2019-ben a jó és a még jobb között választhatsz majd. Az utóbbihoz itt minden segítséget megtalálsz!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: