A Bak szerelmi horoszkópja


2013. június 13. 07:56 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 3 db

Érzelmeiben kiemelt szerepet játszik a biztonság. Talán erre vezethető vissza az is, hogy az érzelmeit állandó ellenőrzés alatt tartja, vagyis nem szívesen engedi szabadjára azokat, legalábbis nem azonnal...

Mindez azonban csak része a "taktikájának". A kezdetben hűvös, olykor rideg érzékiségével mintha csak tesztelné a partnerét. Hiszen így próbál megbizonyosodni arról, hogy a másik méltó az örökké tartó szeretetére.

Sikeres "teszt" esetén a jutalom nem marad el. Hiszen az erősen kontrollált érzelmi kinyilatkozásai mögött végtelenül érző és gondoskodó szív rejtőzik. Számára a szerelem nem játék. A megfelelő társat, ha tehetné, egy életre választaná.

Lassan jön tűzbe, viszont idővel egyre jobban lángol. Mivel a közösen eltöltött évek csak tovább fokozzák a biztonságérzetét, az idő múlása nemhogy lazítana a kapcsolatán, inkább még erősebbé teszi azt. Az idő függvényéből eredő erős kötödése MINDEN emberi kapcsolatában megmutatkozik. Beleértve a szülei iránti erős kötödését is.

Biztonságkeresése miatt a kapcsolataiban akár jelentősebb korkülönbség is előfordulhat. Felelősségtudata és gondoskodó hajlama olyannyira erős, hogy képes egy esetleges válás után a volt partnerét tovább támogatni.

Előfordulhat, hogy a kapcsolatait depressziós kitörések, szélsőséges hangulati megnyilvánulások kísérik. Elsősorban akkor, ha az érzelmi vagy az anyagi biztonsága veszélybe kerül...


Kapcsolodó bejegyzés: A Bak jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »