Sorsöröklődés


2017. június 20. 12:25 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 23 db

Úgy érzed, hogy az életed bizonyos pontjai: a gyermekeid neme és száma, a vállasaid, az élettől kapott lehetőségeid mintha kísértetiesen hasonlítanának a szüleid vagy a nagyszüleid életére? Lássuk mi az a két ok, ami miatt mindez nem lehet véletlen…

1.
A születési képlet öröklődik

Emlékszel még a társasházas hasonlatomra? Mármint arra, hogy egy születési horoszkóp olyan akár egy társasház: 12 lakással (házak), 11 lakóval (bolygók). Amikor az életünk véget ér és a IV. házon keresztül "végleg" hazamegyünk, akkor az esetek többségében üresen hagyjuk a “társasházunkat”- akarom mondani a születési horoszkópunkat. Azt ami évtizedeken át otthont adott a lelkünknek, amit az ittlétünk alatt építgettünk és szépítgettünk. Számos családnál megfigyelhető, hogy amikor valaki elmegy - akkor az adott családban rövid időn belül születik valaki, aki beköltözik az éppen elhagyott, vagy elhagyni készülő “társasházba”. Ez utóbbi érdekessége, hogy ezt általában megérzik azok - és ki is mondják - akik elmenni készülnek. Gyakran mondják, hogy azért mennek el, hogy valakinek helyet csináljanak… 

Nos, a “társasházak” átadása valóban egy létező dolog, és minden esetben sorsöröklődéssel jár. Az új lakó is nagyjából ugyanazokat az életeseményeket fogja megélni, mint a társasház korábbi lakója - csak másképp csomagolva. Talán más lesz a körítés, a helyszín - de a lényeg nagyjából ugyanaz lesz. 

 

2.
Sorsöröklés - törlesztés miatt.

Horoszkópod 12 háza közül a IV. ház a legmisztikusabb. Nem azért, mert itt jövünk be és majd egyszer itt megyünk ki, hanem azért mert itt tartjuk a kapcsolatot a földöntúli világgal - amit nevezhetünk segítő angyaloknak, szellemeknek - bárminek. Ezt a világot a gyerekek - mivel meglehetősen tiszta az antennájuk - néhány évig pontosan érzékelik. Többek között ezért is félnek a sötétben vagy akkor, amikor egyedül hagyjuk őket egy szobában. Ilyenkor gyakran érzik azt, mintha valaki lenne a szobában. 

A Jupiter könyve c. kiadványomban mélyebben belemegyünk a LÉLEKKERESKEDŐK témájába. Többek között abba, hogy óriási kamatokért készek akár HITELT nyújtani - amit aztán az utánunk jövők is törlesztenek - ahogy a Biblia mondja: hetedíziglen (vagy annál is tovább). Az egyugyanazon családba tartozó generációkat sújtó rossz sors feltehetően egy ilyen HITELFELVÉTELRE utal. Nagy eséllyel az egyik ősük HITELT vett fel. A SORSÖRÖKLŐDÉS azonban csak negatív eseményekben nyilvánulhat ez meg, hanem jó dolgokban is. Ebben az esetben viszont a szülött családjának tartoznak valamivel. Gondolj csak a tartósan sikeres családokra (például a nemesi vagy akár a királyi családokra!). 

Mielőtt megijednél és azon gondolkodnál, hogy azért van a sorsodban ismétlődés mert valamelyik “nagyeszű” ősöd eladta a lelkét - meg kell hogy nyugtassalak: ez a ritkábbik eset. Sokkal valószínűbb az, hogy azért ismétlődik a sorsod, mert beköltöztél valamelyik ősöd társasházába - akarom mondani horoszkópjába.
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: