A behajtó


2020. november 26. 13:52 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 54 db

Van valami, amiről a Szaturnusszal kapcsolatban eddig még nem olvashattál. Egy érzés, ami még a múltban hagyott megoldatlan feladatoknál is nagyobb leckéket ígér...


Az élet tanítómestere, - az idő ura, - a kapuk őre... csupán néhány azon jelzők közöl amelyekkel a Szaturnuszt azonosítjuk. Van azonban még egy: a behajtó.

Hogy ezen titulusát megértsd, gondolj az egyensúly törvényére. Példaként egy egyszerű botra, aminek ha az egyik végét megmozdítod, akkor megmozdul a másik is. Oké! Ha a Szaturnusz van a bot egyik végén, akkor ki van a másik oldalon?

A Szaturnusz a Bak jegyét uralja, vele szemben a Rák jegye található, aminek uralkodója a Hold. Vagyis a bot másik végén a lelkünket képviselő Hold található.

Ha megmozdul a Szaturnusz, megmozdul a Hold is... többek között emiatt érezik magukat lelki-hullámvasúton azok, akik a Szaturnusz hatásait érzik. Ugyanígy ha megmozdul a Hold, megmozdul a Szaturnusz is...

Mire akarok kilyukadni?

Arra, hogy a Szaturnuszi leckéket nem csak a megoldatlan feladatok jelzik, hanem a Hold megmozdulásai is. Vagyis a lelkünk mocorgása: a lelkiismeretfurdalás, ha úgy tetszik

a bűntudat.

Bizony, ez az az érzés ami még a megoldatlan feladatoknál is keményebb leckéket ígér.

"Békeidőben" a lelkiismeretfurdalásunknak nincsenek következményei. Ilyenkor rendszerint a lélekegyenlegünkből csendben átadunk annak, akinek fájdalmat vagy szomorúságot okoztunk. Az ilyen átadásokat senki sem érzékeli - majd talán egyszer amikor végleg hazamegyünk szembesülünk a költéseinkkel. Ugyanakkor vannak olyan időszakok is, ilyen például amikor a Szaturnusz az Aszcendensünk, a Napunk vagy a Holdunk jegyében jár - amikor az életünk "bankárja" a SORS semmit nem von le és ad át a lélekegyenlegünkből annak akinek fájdalmat okoztunk, hanem azt mondja, hogy neki tartozunk. Az így átvett tartozásunkat kamatos kamattal terheli, melynek behajtását a Szaturnuszra bízza.

Nos,
a Szaturnuszi időszakunknak csak is tisztán érdemes nekivágnunk, - lelkileg mindenképp!  Ezért mielőtt a Szaturnusz belépne az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad jegyébe ügyelj arra, hogy senki felé ne érezz lelkiismeretfurdalást, legfőképp bűntudatot. Ellenkező esetben az általad okozott fájdalom többszörösét fogod elszenvedni.

Szóval, bűntudat. Erre az érzésre figyelj, mielőtt a Szaturnusz katedrára szólítana.


 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »