A falon túl


2015. február 24. 12:16 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 53 db

A legtöbben akkor követik el a legnagyobb hibát, amikor megpróbálnak kitörni a börtönükből. Nem az a baj, hogy minden bátorságukat összeszedve kitörnek. Hanem az, hogy rosszkor...

Horoszkópodban a börtönt: a Plútó jelzi. A ház amelyikben áll, olyan életterületeket jelöl, ahol az események hatására a félelmeid börtönt építenek köréd. Egy olyan falat ami ugyan látszólag megvéd, viszont idővel egyre nagyobb teherré válik.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A Plútó által jelzett életterületeiden olyan események történnek, amelyek félelmet váltanak ki belőled. A félelmeid védekezésre késztetnek, aminek eredményeképp szépen lassan falat húzol magad köré, hogy vélt (néha valós) félelmeid ne következzenek be. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy teljesen befalaztad magad. Ettől kezdve a Plútó, aki addig a félelmet táplálta benned, a változtatás szükségességét kezdi el benned erőltetni. Vagyis egyre gyakrabban úgy érzed, ki kell onnan törnöd…

A helyzet meglehetősen faramuci. Hiszen az egyik oldalon ott vannak az emlékeid, amelyek azt mondják: ne tedd, mert a falon túl rossz dolgok várnak rád. Aztán ott van a Plútó aki azt mondja: változtass, mert amiben most élsz annál még a halál is jobb, - és különben is ha változtatnál, akkor egy sokkal jobb világ várna rád. Hát… nem könnyű hinni egy olyannak, aki miatt éppen a börtön építetted fel.

Oké, de mi van a fal mögött?

A helyzet az, hogy mindkettőtöknek igaza van! Ha rossz időben ütöd ki a falat, akkor a jelenleginél is rosszabb világ vár rád. Vagyis ebben az esetben a félelmeid nem lennének alaptalanok. Viszont ha jó időben, akkor a Plútó által sugallt jobb világ várna rád.

Mielőtt elkeserednél és azt gondolnád, hogy most semmivel sem lettél okosabb…
De igen! Ugyanis a “jó időzítés” pontosan meghatározható. 
FIGYELJ, mert most jön az a rész, amit sokan elrontanak!

A Plútóhoz köthető életterületeiden (a Skorpió jegyében kezdödő házadban, és amelyik házban a Plútó áll): csak akkor, de csak is akkor változtass, ha nincs mit veszítened.

Szóval,
mielőtt változtatnál, tedd fel magadnak a kérdést:
ha változtatok, mi az amit elveszíthetek?

Ha semmit, akkor ne gondolkozz egy pillanatig se: változtass! De ha van veszíteni valód, akkor eszedbe ne jusson! Ugyanis ami a falon belül van, annak az ellentétét találod kívűl. Na ez a Plútó titka!

A mértéktelenséget az összes bolygó gyülöli. A Plútó még ennél is jobban. Ezért Ő a minden vagy a semmiben gondolkodik. Azaz, ha van valamid és úgy rombolsz falat a Plútó területein, akkor a semmit kapod. Ha nincs semmid, és minden bátorságod összeszedve változtatsz… akkor a falon túl a minden lesz a jutalmad.

A lényeg:

a Plútóhoz köthető életterületeiden csak akkor változtass, ha nincs vagy nagyon minimális a veszíteni valód!


Segítségként:
itt találod a 12 ház jelentését


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »