Az Ikrek jellemzése


2013. április 23. 17:35 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Kevés olyan dolog van, amely elkerüli a figyelmed. Hisz az állandó szellemi nyitottságod eredményeképp, alaptermészeted a kíváncsiság. Ebből eredően lételemed: az örökös elfoglaltság...
 

Pillanatok embereként, igyekszel kihasználni minden lehetőséget és alkalmat, hogy tovább növeld, az amúgy is nagy tudásanyagod. A folyamatosan áramló információkat ezért sokkal inkább támpontokban, mintsem mélységében dolgozod fel. Ebből ered egyik legnagyobb problémád: a felületesség.

Állandó csatában és feszültségben állsz: hol az idővel, hol pedig a benned lakozó két énnel. Döntéseidet mindenkinél jobban, élesen külön lehet választani aszerint, hogy melyiket a szív, és melyiket a szellemiség hozta...

Nálad jobban senki sem ismeri a szavak hatalmát! Vitákban nézeteltérésekben képes vagy bármilyen helyzetből frappánsan kimagyarázkodni, sok esetben akár vesztes helyzetből is fordítani. Ebben nagy segítségedre van a kiváló színészi képességed illetve az, hogy sok esetben a pszichológiai fegyverektől sem riadsz vissza.

Partnered, illetve az adott kapcsolatod jellege határozza meg azt, hogy az érzelmekben melyik éned kerekedik felül. Az egyik ugyanis végtelenül gondoskodó és szórakoztató, aki mellett képtelenség unatkozni, míg a másik érdektelenül passzív.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a kéz, a kar, és a tüdő.
(Betegségekre érzékeny gyermekkorod, egy egészségesebb felnőttkor váltja fel.)

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: