Nyilas országban...


2015. október 21. 09:17 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 19 db

Van valami, amit a Nyilas országokban élő emberek - mindennél jobban gyűlölnek. Ha ezt tapasztalják, még a legendásan híres megosztottságukat is képesek háttérbe szorítani, csakhogy megbűnhődjön a bűnös…

Az állatövi jegyek közül az egyik legerősebb hite: a Jupiter törvényszentesítő erejének köszönhetően a Nyilasoknak van. A Kentaur bármelyik - a földön négy lábbal álló racionális, vagy a Napba nyilat lövő oldalához is tartozzanak - szentűl hisznek az adott oldal meggyőződéseiben. Ebből eredően a Nyilasok számára az egyik legnagyobb bűn, ha közülük valaki feladja a "szent" meggyőződését. Másképp fogalmazva:

a Nyilasok mindennél jobban gyűlölik az árúlókat.

A dolog érdekessége, hogy árulás esetén a Kentaur két oldala - ahogy egyébként baj esetén szokott lenni - egymásra talál. Történjen az árulás a Kentaur bármelyik oldalán - a szent meggyöződés elárulóját egyik oldal sem látja szívesen. Ha mégis, az is csak addig tart, amíg ki nem csinálják. Ez utóbbira számtalan példát láthatsz a politikai életben.

Mivel Nyilas ország lakójaként erősen érintett vagy a Jupiteri szent meggyőződésekben, ezért érdemes lenne mindezt a saját hasznodra fordítanod!

Mit is hirdetnek a személyiségfejlesztők?

Azt, hogy az életben bármit elérhetsz. (Nagyjából igazuk is van! Annyi kiegészítéssel, hogy csak a saját kereteiden belül!)

Igenám, csakhogy a világban nem mindenki mögött áll úgy a Jupiter, ahogy Nyilas ország lakójaként mögötted!

Mit jelent ez?


Azt, hogy SOHA ne áruld el a céljaidat! Már csak azért se, mert a Jupiter szentesítő ereje miatt te fele akkora energiával is elérhetnéd az álmaidat. A főnökünk (Jupiter) szentesítésnek köszönhetően olyan célok ugyanis úgysem jutnának az eszedbe, amelyek elérésére ne lennél képes. Csak hab a tortán, hogy ahogy megteszed az első lépést, vagyis elindulsz a megvalósítás útján: MINDIG jönni fog majd valami vagy valaki, aki segíteni fog a következő lépésed megtételében, végeredményben pedig a célod elérésében. 
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: