Küldetés 2.0


2018. február 2. 13:16 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 61 db

Ebben a bejegyzésben a születési horoszkópod alapján több támpontot is szeretnék neked adni a küldetésed megtalálásához. Köztük olyanokat is, amelyekről még sehol máshol nem olvashattál…

Kezdjük az utóbbiakkal! 

A küldetésről annyi mindent lehet olvasni. Például azt hogy szeretned kell, - hogy mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül ingyen is csinálnád, és még sorolhatnánk. Az utóbbi években sokat foglalkozom a IV., a 8. és a 12. házak titkaival - vagyis a Földöntúli kisérőinkkel. A IV. ház kutatása közben 2 lényeges dologra is rájöttem a küldetéssel kapcsolatban. Az egyik az, hogy akarva-akaratlanul is rátalálunk. Vagyis tévedés lenne bárkinek is azt gondolnia, hogy még nem talált rá a sajátjára. (Erre még visszatérünk!) A másik még ennél is izgalmasabb! 


Mindannyiunk igénye, hogy nyomot hagyjunk a világban. Hiszen minden ember élete az utána jövők számára egy példa. Ami vagy követendő, vagy elvetendő. Mi az amivel a legnagyobb nyomot hagyhatjuk? Minden bizonnyal  a küldetésünkkel. Azzal a feladattal amiért itt vagyunk. Mire akarok kilyukadni? Arra, hogy a küldetésünk túlmutat az életvégen! Vagyis kisebb nagyobb mértékben az elmúlásunk után is hatással lesz a világra. Gondolj csak arra az édesanyára, akinek a küldetése a családja! Az ő nevelésének nem lesznek hatásai a halála után? Dehogynem. Persze mondhatnád, hogy akkor minden szülőnek a család a küldetése. Ez egyáltalán nincs így!

A lényeg: mi az az általad jelenleg is végzett tevékenység, ami valószínűleg túlmutatna az életeden? Gondolkozhatsz pozitív és negatív értelemben is! T(Ne feledd, mindannyian példák vagyunk az utókor számára.)

Tehát az első támpont a küldetéseddel kapcsolatban az, hogy túlmutat az életeden. 

A második támpont: hogy nagy eséllyel már mindannyian rátaláltunk. Miért vagyok ebben annyira biztos? Mert ha most azonnal véget érne az életünk, akkor is példák lennénk. Valami miatt egészen biztosan. És könnyen lehet, hogy éppen ez a valami, amit küldetésnek nevezünk. 

Tehát ott tartunk, hogy a küldetésed valószínűleg már ismerned kell, és túlmutat az életeden.

Oké! A születési horoszkópod segítségével szűkítsük egy kicsit a kört! 

Amint a korábbi írásaimból már tudod, képletedben a küldetésed: a X. ház jelzi. A jegy amelyben a X. házad csúcsa kezdődik, mutatja azt a területet, ahol a küldetéseid találhatók. Ugyanis nem csak 1 küldetésed van, hiszen a körülötted elők más-más oldaladról ismernek. Így lesz akiben ilyen, másokban pedig olyan nyomot fogsz majd hagyni. Viszont… lesz a nyomaid között 1 olyan, amiről nagyjából mindannyian ugyanúgy vélekednek majd. 

Mielőtt a teljesség igénye nélkül készült felsorolásban visszaigazolásokat keresnél, egy NAGYON-NAGYON lényeges dolog, a harmadik támpont: 

Egy adott halmazon belül BÁRMI lehet a küldetésed (a halmazt a X. házad jegye mutatja). Sőt! A halmazon belül, akár menet közben is megváltoztathatod azt. Másképp fogalmazva: tételezzük fel, hogy a X. házad a Kos jegyében kezdődik, és a jegynek megfelelő küldetésed van: sportoló vagy. Mivel az adott halmazon belül bármi más is lehetnél, ezért 100%, hogy sebész orvosként is hasonló sikereket érnél el. Mi dönti el, hogy egy adott halmazon belül mi a küldetésed? A műveltséged. Minél többet tanulsz, annál több küldetés közül választhatsz, de csak az adott halmazon belül. A jó hír, hogy az egyes halmazokban ÓRIÁSI a választék. Vagyis ezernyi küldetés közül válogathatsz, és egytől-egyik mindegyikben képes lennél helytállni (nem is akárhogyan!). Példánknál maradva itt van a sport. Számtalan tevékenységet lehet hozzá társítani. Mint például: edző, sportfelszerelés készítő, sportbolt stb. - és akinek a X. háza a Kos jegyében kezdődik, az közölük bármelyikben sikerre született. Hogy végül ki melyiket választja, azt a műveltsége dönti el.

Mindezek figyelembevételével nézd meg mit írtak meg neked a csillagok, azaz milyen küldetések közül válogathatnál a X. házad jegye alapján. (A kulcsszavakra kiindulópontként tekints. Azokhoz bármilyen - hozzájuk kapcsolható tevékenységet társíthatsz!) 

X. házad…

a KOS jegyében kezdődik: 
rend, fegyelem, sport, egészségügy (sebészet), mások irányítása, a jövő számára valamiben úttörőnek lenni, egyedül végezhető tevékenységek.

a BIKA jegyében kezdődik:
pénz, föld, szépség ipar, kényelem, biztonság megteremtése, mások szükségleteinek kielégítése, az utána jövő generációk biztonságának lefektetése.

az IKREK jegyében kezdődik:
közlekedés, szállítás, utazás, írás, tanítás, információk bármilyen formán történő átadása, a tudás megszerzése és annak továbbadása. 

a RÁK jegyében kezdődik: 
ingatlan, vendéglátás, gasztronómia, család, idősek ápolása, pszichológia, az otthon és a család védelme, annak további erősítése, a múlt hibáinak kijavítása, otthon végezhető tevékenységek.

az OROSZLÁN jegyében kezdődik:
gyermek, tanítás, művészet, szépség, stílus, színpad, mások vezetése, alkotással kapcsolatos tevékenységek.

a SZŰZ jegyében kezdődik:
az összes szolgáltató tevékenység, egészségügy, állatok, föld, számok, lassú de annál biztosabb fejlődést ígérő tevékenységek.

a MÉRLEG jegyében kezdődik:
pár és egyéb kapcsolatok, harmónia, stílus, szépség, jog, színpad, minden olyan tevékenység ami külvilág előtti szereplést igényel. (külvilág előtti szereplések, 

a SKORPIÓ jegyében kezdődik:
ezoterika, titkok, rendőrség, szexualitás, egészségügy, mások pénzének kezelése (bankár,  könyvelő, adótanácsadó, társasházkezelő stb.), tevékenységek amelyekben a mennyiségi vagy minőségi nagyság valamilyen szinten szerepet kap.

a NYILAS jegyében kezdődik:
jog, külföld, eszmék, oktatás, szerencse, illetve minden olyan tevékenység amelyekbe mások a nagyságuk vagy elérhetetlenségük miatt hozzá sem látnának.

a BAK jegyében kezdődik:
hatalom, kereskedelem, mások irányítása, ingatlan, föld, régi(ség), tevékenységek amelyekben szempont az érték.

a VÍZÖNTŐ jegyében kezdődik:
oktatás, kommunikáció, internet, elektromosság, politika, közösségek, ritka és szokatlan tevékenységek (kaszkadőr, temetkezési vállalkozó, tudós, kutató stb.)

a HALAK jegyében kezdődik:
egészségügy, ezoterika, színház, művészetek, álmok, hit, vallás, mások szolgálata, írás, család

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »