Újratervezés, horoszkóppal! 1.


2020-04-03 12:39 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

 

Tudtad, hogy a Kos és az Ikrek jellegű gyerekek ritkán olvassák el a kötelező olvasmányokat? Bevezetés és előszó... sutty kihagyva, az első 5-10 oldal elolvasva, maximum még a tartalomjegyzék. Ennyi.

A rájuk való tekintettel a bevezetést kihagyjuk, helyette inkább azt nézzük meg, hogy az elkövetkező 1-2 hónapban mire számíthatsz!

 

Először is, teljesen lecsupaszítjuk a horoszkópodat! A házak értelmezésétől elkezdve, lépésről-lépésre fogjuk feltölteni a képletedet.

A házak után a jegyek jönnek, s velük kapcsolatban olyan gondolatok és ötletek, amelyek már önmagukban könnyebbé és jobbá fogják tenni az életedet! Bármelyik jegyben is születtél, biztos vagyok abban, hogy az összes jegy jellemzését várni fogod!(Napokon belül azt is tudni fogod, hogy miért!)

A házak és a jegyek után jönnek a bolygók! Ők már konkrét irányokat és lehetőségeket is megmutatnak, köztük számos olyat, amiről eddig nem is tudtál. A dolog érdekessége, hogy az általuk jelzett lehetőségeid mind mind rád várnak... 

Végezetül a küldetésedre is kitérünk, ami nem csak érdekes lesz, de sokak számára meglepő is!

 

Nos,
biztos vagyok abban, hogy a leckék végére érve minden információ a rendelkezésedre fog állni, hogy az új világnak ne elszenvedője, hanem élvezője legyél. Ehhez a leckéket igyekszem úgy átadni, hogy az Asztrológiával most ismerkedők megértsék és megkedveljék ezt az egyedülálló tudományt, az abban járatosak pedig ne unatkozzanak.

 

HASZNOS DOLGOK:

A leckékhez egyetlen dologra lesz szükséged: a születési horoszkópodra. Az online elkészíthető horoszkópokra ezen bejegyzés hozzászólásaiban találsz jó ötleteket!

Ez a szabadon letölthető kiadvány - bár nem feltétele a leckéknek, segítségedre lehet. (Érdemes letöltened és elolvasnod!)

 

A következő leckében: eltüntetünk mindent a horoszkópodból, csak a házak maradnak...


Ajánló:

 • Ebben az évben 2021

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2021-ben és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A benne lévő VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook