Okosan kérj!


2017-09-14 10:44 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Bizony sokan megdöbbennének, ha visszahallgathatnák az életük hangfelvételét. Ahol azzal szembesülnének, hogy mindaz amit elértek, azt korábban már kiejtették a szájukon…

Az élet egy lehetőségekkel teli nagy utazás. Nem új keletű feltételezés ez, hiszen erre a történelmünk során már sokszor rájöttünk. A Bibliában például megfogalmaztuk, hogy kérni kell és megadatik. A mi modern világunkban pedig azt, hogy azzá válunk amire a legtöbbet gondolunk. Bárhonnan is nézzük a végeredmény ugyanaz: az élet egy nyaralás, ahol kívánságokat fogalmazunk meg, melyek közül jó néhány valósággá válik.

A küldetéssel születtél és a Jupiter könyve c. kiadványokban már olvashattál arról, hogy KIK és MIÉRT teljesítik a kívánságokat, ezért most beszéljünk arról, HOGYAN adhatod le a kívánságaid.

Kezdjük azzal, hogy szerencsés vagy! Nem is hinnéd mennyire. Ugyanis az egyik legjobb helyen töltöd a “nyaralásod”. A világ más pontjaival ellentétben, itt lényegesebben többen vannak azok, akik a kívánságaidra figyelnek, akik a kéréseid teljesítik. Kicsit misztikusabban fogalmazva: ezen a környéken csak úgy hemzsegnek a kívánságaid teljesítő - földöntúli segítők, akik amúgy 3 féle módon fogadják a megrendeléseid:

- ha gondolsz rá,

- ha kimondod, vagy

- ha leírod. 

A három közül az írást veszik a legkomolyabban és erre is reagálnak a leggyorsabban. Az írást követi a beszéd, majd a gondolat. 

Nézd csak meg mi történik azokkal az emberekkel, akik nemcsak hogy azt gondolják magukról hogy szerencsétlenek, de még ki is mondják. Hát pontosan az, amit megrendeltek: szerencsétlenek lesznek. 

Sajnos a kívánságok teljesítőinek van egy rossz tulajdonságuk: sosem kérdeznek vissza, hogy “te, ezt tényleg komolyan gondoltad?” - azt adják, amit kérünk. Ha a megrendelő lapunkon az áll, hogy szerencsétlenek vagyunk, akkor azzá is válunk.

Persze a dolog nem ennyire egyszerű. A földöntúli segítőknek ugyanis nagyon sok dolguk van. Milliárdnyi kívánságot kell teljesíteniük, s így bizony ritkán kerül ránk a sor. Vagyis sosem tudhatod, hogy mikor suhan el melletted egy szolgálatra kész segítő, aki teljesíti azt, amire éppen gondolsz, amit kimondasz, vagy amit aznap leírtál.

Olyan van, hogy az egyes kívánságaidra hónapokat és éveket kell várni, viszont olyan nincs, hogy a kívánságaid előbb-utóbb ne teljesítenék - végtére is egy nyaraláson veszel részt! 

A lényeg: a céljaid naponta történő leírásával, az önmagadról és a céljaidról való pozitív beszéddel és a gondolataiddal csak gyorsítani tudod a folyamatokat. 


Egy TIPP

Ha legközelebb azon találod magad, hogy önmagadról vagy a céljaidról negatívan vélekedsz, akkor gondolj arra, hogy vajon mi történne akkor, ha ezt hallaná egy éppen arra koszáló segítő? Hidd el, azonnal pozitívvá változik a véleményed önmagadról vagy a célodról. (Ilyen esetekben én mindig erre gondolok!)


Az olvasók kedvencei

 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • A gazdagság tanulható!

  Ez az a könyv aminek a segítségével, bármilyen anyagi helyzetből képes leszel felállni. A benne lévő tanácsok nem csak a gyarapodásban, az elért eredményeid megtartásában is a hasznodra lesznek…

Facebook