Okosan kérj!


2017-09-14 10:44 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Bizony sokan megdöbbennének, ha visszahallgathatnák az életükről készült hangfelvételét. Ahol azzal szembesülnének, hogy mindaz amit megéltek, korábban már kiejtették a szájukon…

Az élet egy lehetőségekkel teli nagy utazás. Nem új keletű feltételezés ez, hiszen erre a történelmünk során már sokszor rájöttünk. A Bibliában például megfogalmaztuk, hogy kérni kell és megadatik. A mi modern világunkban pedig azt, hogy azzá válunk amire a legtöbbet gondolunk. Bárhonnan is nézzük a végeredmény ugyanaz: az élet egy nyaralás, ahol kívánságokat fogalmazunk meg, melyek közül jó néhány valósággá válik.

A küldetéssel születtél és a Jupiter könyve c. kiadványokban már olvashattál arról, hogy KIK és MIÉRT teljesítik a kívánságokat, ezért most beszéljünk arról, HOGYAN adhatod le a kívánságaidat.

Kezdjük azzal, hogy szerencsés vagy! Nem is hinnéd mennyire. Ugyanis az egyik legjobb helyen töltöd a “nyaralásod”. A világ más pontjaival ellentétben, itt lényegesebben többen vannak azok, akik a kívánságaidra figyelnek, akik a kéréseidet teljesítik. Kicsit misztikusabban fogalmazva: ezen a környéken csak úgy hemzsegnek a kívánságaidat teljesítő - földöntúli segítők, akik amúgy 3 féle módon fogadják a megrendeléseidet:

- ha gondolsz rá,
- ha kimondod, vagy
- ha leírod

A három közül az írást veszik a legkomolyabban és erre is reagálnak a leggyorsabban. Az írást követi a beszéd, majd a gondolat. (Azért az írás a legerősebb, mert abban az összes kérési mód megtestesül. Hiszen amit leírunk azon már elgondolkodtunk, illetve írás közben gyakran magunkban kimondjuk amit éppen írunk.)

Nézd csak meg mi történik azokkal az emberekkel, akik nemcsak hogy azt gondolják magukról hogy szerencsétlenek, de még ki is mondják. Hát pontosan az amit kértek: szerencsétlenek lesznek. 

Sajnos a kívánságok teljesítőinek van egy rossz tulajdonságuk: sosem kérdeznek vissza, hogy “te, ezt most tényleg komolyan gondoltad?” - azt adják, amit kérünk. Ha a megrendelő lapunkon az áll, hogy szerencsétlenek vagyunk, akkor azt kapjuk.

Persze a dolog nem ennyire egyszerű. A földöntúli segítőknek ugyanis sok dolguk van. Milliárdnyi kívánságot kell teljesíteniük, s így bizony ritkán kerül ránk a sor. Igazából sosem tudhatod, hogy mikor suhan el melletted egy szolgálatra kész segítő, aki teljesíti azt, amire éppen gondolsz, amit kimondasz, vagy amit aznap leírtál.

Olyan van, hogy az egyes kívánságaidra hónapokat - akár éveket kell várni, viszont olyan nincs, hogy a kívánságaid előbb-utóbb ne teljesítenék. Persze nem ingyen teszik. (Erről bővebben ebben a kiadványban olvashattál!)

A lényeg: a céljaid naponta történő leírásával, az önmagadról és a céljaidról való pozitív beszéddel és a gondolataiddal csak gyorsítani tudod a folyamatokat. 


VÉGEZETÜL EGY JÓ TANÁCS!

SOHA ne mondj ki olyan dolgokat, amelyekről nem szeretnéd hogy megtörténjenek veled. Ugyanis sosem tudhatod, hogy éppen mikor suhan el melletted egy éppen ráérő és "szolgálatrakész" segítő. Aki alig várja, hogy az egyenlegedhez hozzáférfe teljesítse a kérésedet.

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook