Így szavaztunk!


2024. június 10. 14:40 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 20 db

Kevesen fogadtak volna arra az eredményre, amit május 13-án a választási főpróbán a Rák jegyében lévő Hold mutatott nekünk. Az EP-választás végeredménye, ahogy eddig oly sokszor már, most is őt igazolta…

Mivel a döntéseinkre a legnagyobb hatással a Hold mozgása van, ezért május 12-én csináltunk egy választási főpróbát. Fokra pontosan(!) annál a Holdállásnál, mint ami június 9-én az EP-választás idején is volt. A feltételezés az volt, hogy azonos Holdállásnál - a bennünket érő azonos érzelmi és lelki hatásoknak köszönhetően - valószínűleg mind a főpróbán, mind pedig a valódi szavazáson, hasonlóan fogunk majd szavazni. 

Megtörtént a főpróba, és sokan csalódottak voltak. Leginkább azért, mert a szavazás nem teljesen “tisztán” zajlott. Ugyanis volt olyan, aki az összes barátja helyett leszavazott. (Mondjuk tényleg sok barátja volt, több mint 200.) Tény, hogy elszomorító volt, de úgy voltam vele, hogy ez csak még valóságosabbá teszi a kísérletünket. És bejött! Merthogy kísértetiesen hasonló eredmények születtek: 

 

Így szavaztunk a főpróbán és a valóságban - Asztropatika.hu


Nem csak a 4 pártot tárta fel a Rák Hold, de még az arányokat is! Igaz, ehhez kellett a sok baráttal rendelkező barátunk is, akire tényleg nem szabad haragudnunk, mert ő biztosította azt, hogy a kísérletünk valósághű legyen. Szóval, nincs harag! (Eddig sem volt!)

Ami pedig a végeredményt illeti…

A kis hópihe, ami hógolyóvá vált, egy picit most megint nagyobb lett. Viszont hamarosan mérföldkőhöz fog érkezni. Nem mostanában, majd ősszel. De erről még úgy is fogunk beszélni.

 

Kapcsolódó bejegyzés: Választási főpróba

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »