A pecsét


2018. július 17. 13:50 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 25 db

Készen állsz az Asztropatika egyik legelgondolkodtatóbb és leghasznosabb bejegyzésére? Ha igen akkor készülj, mert ahogy elolvasod GARANTÁLTAN másképp fogsz nézni a veled kapcsolatban lévő vagy kerülő emberekre…


Tudod, hogy mi keseríti meg leginkább az életünket - ami miatt már annyi, de annyi célunkról lemondtunk?
A másoknak való megfelelés.

Hihetetlen, de a legtöbb ember boldogtalanságának hátterében ez áll. Inkább lemondanak egy rakás dologról - többek között a saját tehetségeikről, csakhogy megfeleljenek mások elvárásainak.
 

Nem kevesebb dologra vállalkozom ebben a bejegyzésben, minthogy átértékeljem benned a másoknak való megfelelést. Készülj, mert a bejegyzés végére azt a szót hogy PECSÉT, sosem fogod elfelejteni - legalábbis remélem. 

 

Nos, az életünkhöz szükséges információkat a MERKÚR gyűjti be. Kivéve az érzésekkel kapcsolatos információkat, azokat ugyanis a HOLD szortírozza. Az így beérkező információkat a HOLD mappákba helyezi, amelyek borítójára kulcsszavakat pecsétel.

Még egyszer, mert ez nagyon fontos: a velünk kapcsolatba kerülő emberek mappáira a Holdunk KULCSSZAVAKAT PECSÉTEL. Ráadásul egy olyan tintával, de erről később…

A pecsételés érdekessége, hogy pillanatok alatt megtörténik! Vagyis nagyon rövid idő kell a HOLDADNAK ahhoz, hogy a veled kapcsolatba kerülő emberek mappáit - kulcsszavakkal telepecsételje. Erre azért van szükség, mert amikor legközelebb találkozol az adott emberrel, akkor a mappáján lévő pecsétekből AZONNAL tudni fogog, hogy kivel állsz szemben.
 

Tegyünk egy próbát!
Görgess végig a facebook oldaladon az ismerőseiden! Ahogy rájuk pillantasz, azonnal beugranak a hozzájuk köthető kulcsszavak, amelyekről most már tudod, hogy azokat a HOLDAD pecsételte a mappájukra.

Oké, most akkor gondold tovább a dolgot! Az ismerőseidhez társított kulcsszavaid, vajon mikor változtatta meg a HOLDAD? Ha jobban belegondolsz: lehet, hogy még nem is. Amióta ismered őket, nagy eséllyel ugyanazok a kulcsszavak bukkannak fel. Ennek az az oka, hogy a HOLD pecsétjének tintáját nem lehet lemosni. Vagyis ha egyszer valamit egy mappára rápecsételt, az onnan SOSEM kerül le. És éppen ebben van a lényeg!
 

Amikor valakivel kapcsolatba kerülsz, akkor mindkettőtök HOLDJA mappát és pecsétet ragad!

Ha valakiről úgy érzed (és ezt a HOLDADNAK nagyon éreznie kell!), hogy a mappádra negatív pecsétet tett, akkor a legjobban akkor jársz, ha a továbbiakban már meg sem próbálsz neki megfelelni. Ne feledd: a HOLD pecsétjét nem lehet lemosni, s mível új mappát senkinek sem állít ki, ezért kár a gőzért.

Most már tudod, hogy a HOLDJAINK pecsételnek, így a továbbiakban felesleges azoknak bizonygatnod akik negatív pecséttel láttak el téged.

De mi a helyzet akkor, amikor te szeretsz valakit (vagyis pozitív pecsétek vannak a te lelkedben az ő mappáján), míg az ő lelkében a te mappádon, mintha negatívak lennének, - legalábbis ezt hangoztatja…

Nos,
a HOLD soha nem árulja el, hogy milyen pecséteket helyezett el a mappáin. Gondolj csak a facebook ismerőseidre! Te melyiknek mondod el, hogy a lelked mélyén mit gondolsz róluk? Egyiknek sem. Legfeljebb csak szépen becsomagolva, vagy árnyalva. Mások sem mondják el, - így az sem, aki ilyen vagy olyan kötelékek miatt évek-óta megfelelésbe kényszerít téged. Amit egyébként azért tesz, hogy szolgáld őt.

NE DÖLJ BE azoknak, akik tudatosan megfelelésbe kényszerítenek. Szó sincs veled kapcsolatban negatív pecsétekről - ugyanis nagyon is szeretnek téged: a “fejőstehenet”. Csak hát ezt nem árulja el a HOLDJUK, mert akkor nem szolgálnád őket tovább - megfelelésből.

Hogyan bánj ezekkel az emberekkel? Ahogy érzik, hogy már nem akarsz megfelelni nekik, rövid időn belül - pozitív értelemben megváltozik a viselkedésük veled szemben. És ekkor kell leülni velük beszélni, és tisztázni azokat a dolgokat, amelyeket a jövőben már nem szeretnél velük kapcsolatban megélni. Ha úgy szeretnek téged, ahogy te őket - akkor megértik és elfogadják, hogy a jövőben már nem ad több kikényszerített tejet a “fejőstehén”, csak olyat amit önként ad. Ha nem fogadják el és nem változtatnak - akkor bármennyire is fáj neked, a saját érdekedben engedd el őket.

A lényeg:
bárkivel kerülsz kapcsolatba, gondolj mindig Hold mappájára és a pecsétjére! A pecséteket amit kaptál tőle soha nem árulja el neked, és nem is fogja sosem megváltoztatni. Ennek tudatában akarj bárkinek is megfelelni. Aki pedig folyamatosan megfelelést kényszerít ki tőled, azt a saját érdekében teszi, hogy továbbra is szolgáld őt.

ui: Itt találod a folytatást, a 2. részt! 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: