A forgatókönyvek


2023. január 23. 11:59 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 30 db

Március 23. után felgördül a függöny és az életedben egy új előadás veszi kezdetét. A színdarab rendezője a Plútó kétféle forgatókönyvet szorongat a kezében, melyek közül az egyiket egészen biztosan elő fogod adni. A kérdés csak az, hogy melyiket: a Hópihét, vagy a ...


Lassan végére érek a Plútóval kapcsolatos tapasztalataitok feldolgozásával. Több, mint 800 levélről van szó, és jónéhány közülük igencsak szívbemarkoló. Voltak dolgok, amelyek a Plútó hatásaival kapcsolatban új megvilágítást kaptak, és olyanok is, amelyek megerősítést nyertek. Ilyen volt például a Plútó forgatókönyve. 

Azt tudjuk, hogy a köztes színeket nem ismerő, a világot fekete-fehérben látó Plútó szélsőséges. Ennek ellenére reménykedtem abban, hogy a visszajelzéseitekben hátha kidomborodik majd valami új - eddig nem ismert forgatókönyve. Mármint az a folyamat, amin a hatásai alatt végig kell mennünk. A tapasztalataitok egyértelműen megerősítették, hogy szó sincs több forgatókönyvről. Szigorúan két forgatókönyvet használ, melyek közül az egyiket garantáltan kiosztja nekünk. Ugyanakkor a tapasztalataitok óriási segítségemre volt abban, hogy a forgatókönyveinek címet adjak. 

Nos, az egyik forgatókönyvre az van ráírva, hogy Hópihe, a másikra: Bomba. Hogy a kettő közül melyiket kapjuk, most még nem tudni. Viszont azt igen, hogy a két forgatókönyv mit rejt magában.

Ha a forgatókönyvek közül választani lehetne, akkor első olvasatra mindenki a Hópihét választaná. Az olyan kedves kis szó, nem úgy, mint a bomba. Ha már itt tartunk...

Szerintem sejted mit takarhat a bombás forgatókönyv. Aki ezt a forgatókönyvet kapja, annak életében a függöny felgördülése után viszonylag hamar bekövetkezik egy olyan esemény, ami gyökeresen megváltoztatja az addigi életét. Fogalmazzunk úgy, hogy ennél a forgatókönyvnél a Plútó egyből egy NAGY eseménnyel indít. Ez nem azt jelenti, hogy az azt követő huszonakárhány évben már nem fog eseményeket kiváltani, inkább azt, hogy a továbbiakban már beéri kisebb, és egyre kisebb eseményekkel is. 

Mi a helyzet a Hópihével?

A hópihés forgatókönyv esetében, gondolj egy havas hegycsúcsra. Ahol minden olyan békés és szép. Aztán egyszer csak elered a hó. A hegycsúcsra hulló egyik hópihe azonban nem tud megtapadni és tovább gördül. Ahogy lefelé gurul, további hópihék csatlakoznak hozzá. Így lesz egyre nagyobb és nagyobb, míg végül lavinává változva mindent elsőpör.

Akik a hópihés forgatókönyvet kapják, azok életében a gyökeres változást egy egészen apró és jelentéktelennek tűnő dolog fogja elindítani. Az ő esetükben a NAGY esemény a színdarab vége felé fog bekövetkezni, amikor is a lavinává változott kis hópihe leér a hegy aljára. A függöny felgördülése után – ahogy a bombások a „robbanást”, úgy a hópihések is tudni vagy érezni fogják, hogy a hópihe elindult. Az elején - ez akár hosszú éveket is jelenthet - különösebb események nem fognak történni. Majd jönnek szépen sorban az egyre nagyobbak.
A hópihés forgatókönyv érdekessége, hogy akik ezt kapják, az első pillanattól kezdve érzik, hogy valami nem stimmel. Ráadásul tudják, hogy mi a gond, hogy min kéne változtatniuk, de úgy vannak vele, hogy annyira jelentéktelen, hogy azon bármikor tudnának változtatni. Biztos, hogy tudnának. 100-ból 99 esetben azonban mégsem változtatnak. Így a hegycsúcsra hulló kis hópihe, végül lavinaként fogja végezni.

Erős, talán ijesztő szavak voltak ezek. Megijedned azonban nem kell. Hiszen ezeket a forgatókönyveket eltérő mértékben éljük meg. Így könnyen lehet, hogy a te bombás forgatókönyvedben a bomba, csupán egy papírzacskó lesz.

Amint látod, mindkét forgatókönyv ugyanarról szól, csak fordítva. Az egyiknél előbb jön a NAGY esemény, a másiknál a végén. Viszont mindkettő célja ugyanaz, hogy a Vízöntő jegyében kezdődő házadban valami megváltozzon. Hogy a Plútó a két forgatókönyv közül melyiket tartja az esetedben célravezetőbbnek, az március 23. után úgy is kiderül.

A Plútó forgatókönyveiről bővebben, ebben a kiadványban olvashatsz: 

 

A Plútó könyve - Asztropatika.hu


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »