Terápiák - Rákoknak


2014-03-07 08:25 | Szerző: Dr. Kovács Imola | Hozzászólás: 2 db

A horoszkópból a szülött személyisége, testfelépítése, betegséghajlamai mellett az is kiolvasható, hogy milyen terápia a megfelelő számára, mire reagál a legjobban, hogyan viszonyul az orvoshoz, terapeutához, mi motiválja, mitől fél, hogyan szeretné, ha bánnának vele, amikor megbetegszik.

A következő leírás a Rák (Nap, Hold, Aszcendens) jegyűeket jellemzi ebből a szempontból.  

Rák jegyében születettnek erős érzelmi támogatásra van szüksége, védettség érzésére és empátiára vágyik. Általában erős benne a gyanakvás, nem könnyű számára, hogy másokban megbízzon, ezért sokszor nehezen megközelíthető és csak vonakodva követi az orvosi tanácsokat. Szüksége van érzelmi kötődésre az orvossal vagy terapeutával és a gyógyulásához fontos a vele való személyes bizalmon alapuló kapcsolat.

Leginkább otthon érzi magát biztonságban. Az érzéketlen, személytelen környezet és kapcsolat, ami a modern orvosi gyakorlatban gyakran megfigyelhető, számára nem megfelelő. Egy-egy megjegyzésen könnyen megsértődik, és nehezen felejt. Ha sikerül bizalmába fogadnia az orvost, akkor hajlandó vele megosztani a problémáit, aggodalmait és készségesen együttműködik.

Időnként arra használja betegségét, hogy érzelmileg zsaroljon, manipuláljon másokat, főként családtagjait. A fizikai és mentális egészségét, jólétét nagyban befolyásolja családi élete és annak esetleges problémai. Erős családi kötelékek és anyai ösztönök jellemzik. Hajlamos a pszichoszomatikus és érzelmi problémákra, a nőknél különböző étkezési rendellenességek jelenhetnek meg. Gyógyulásához fel kell feldolgoznia a fizikai probléma mögött meghúzódó érzelmi, lelki ügyeket.


Terápiák: 
pszichoterápia, hipnoterápia, masszázs, gyógyfürdők, balneoterápia, hidroterápia, thalassoterápia (tengervizes kezelés), iszapkezelés, speciális étrend dietetikus szaktanácsadása alapján.

Dr. Kovács Imola


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook