Temetni való titkok


2014-07-24 08:26 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 35 db

A hagyományos Asztrológia a 8. és a 12. házhoz sorolja titkokat. Az igazán nagy titkaink viszont nem házakhoz köthetők, hanem egy bolygóhoz…

Alapértelmezés szerint az Asztrológia két csoportra osztja a titkokat: a 8. házhoz társítja azokat amelyeket előbb vagy utóbb kikotyogunk, a 12. házhoz pedig azokat, amelyeket igyekszünk magunkban tartani. Egyébként csak igyekszünk, mert ebben a házban sem mindig sikerül.

Oké,
az általánosságokon túl, lépjünk magasabb szintre!

Képletedben az igazán NAGY titkokat, - azokat amelyeket jó eséllyel a sírba viszel: a
Plútó jelzi. A ház amelyben áll, az esetek többségében olyan titkokat rejt, amelyeket igyekszünk mélyen magunkban eltemetni. Ebből eredően nem is igen derül ki.

Mielőtt a párod képletére ráppillantanál, és esetleg otthon palotaforradalmat csinálnál - NE TEDD! Két okból se. Egyfelől nem mindenkinek vannak titkai, másfelől és ez a veszélyesebb: nem tudni, hogy elrejtett titkai megpiszkálására hogyan reagál a párod Plútója!

A Plútóban rejlő szélsőségesség miatt ugyanis kétféleképpen reagálhat:

Ha van titka, akkor megpróbálja elhitetni veled, hogy “hülyeségeket” beszélsz. Ez lenne a jobbik eset.

A másik esetben viszont komoly támadást intézhet ellened! És nem tudni, hogy mit és hogyan vet be a titkának védelme érdekében.


Bárhogy is reagálna, van egy kis gond!

Ha rákérdezel a titokra, azaz megzörgeted a Plútó körül a haraszt, akkor azonnal védelmi “üzemmódba” vált! Ennek lényege, hogy aki veszélyt jelenthet a titkára, arra “ellenségként” tekint. Ebben az esetben: rád!

Ebből úgy tudsz kifarolni, és ki is kell, hogy farolj! - ha a Plútójának bűnbakot adsz! Ez lennék Én… :)

Vagyis mond el a párodnak, hogy az Asztropatikán olvastál erről, és valószínűleg az egész egy hülyeség. Ha mázlid van, akkor a Plútója ezt elfogadja! Ezt követően a témát már SOHA TÖBBET ne hozd fel. Ha netán megtennéd, attól kezdve már mindkettőnket bűnösnek fog tartani! Ráadásul örökre.


Tehát a lényeg:

Képletünkben a Plútó jelzi azokat a titkainkat, amelyeket igyekszünk magunkban mélyen eltemetni.
Nem ajánlatos mások Plútóját megpiszkálni - elég ha csak azt tudod, hogy ott nagy valószínűséggel valami titok lehet. Amúgy…

..vannak akik olyan jól ismerik a párjukat, hogy Plútó nélkül is tudják a titkaikat. Sőt! Ha ezeket a titkokat a párod magától árulja el neked, akkor egyenesen az életét adja a kezedbe, olyannyira megbízik benned!


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook