A Vízöntő jellemzése


2013. május 2. 13:05 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Önfejűséged akár Önmagad feláldozásáig is elmehet csakhogy érvényre jusson mindaz, amiben hiszel. Így alapvonásod az a makacsság, amellyel az elveidhez és az eszméidhez ragaszkodsz!

Eredeti gondolatvilágod hatalmas, bár szűk intelligenciát biztosít a számodra. Hatalmas, mert az adott témakörben igyekszel minél több ismeretet és tudást szerezni, és szűk, mert az érdeklődési körödön kívül esőket észre sem veszed. Szkepticizmusod, ahogy a "fejemet a homokba..." mentalitásod is ugyanerről a tőről fakad.

Emberbaráti szereteted, legendásan humanitárius oldalad kiváló baráttá tesz. Ebből eredően vonzód is magadhoz a segítségedre éhező embereket. Bár a támogatásod elsősorban a szűkebb környezetedre vonatkozik, velük szemben viszont határtalanul!

A jegyből eredő hirtelenség nem várt, gyakran ellentmondó cselekedetekben, hirtelen sorsváltozásokban, néha balesetveszélyben mutatkozhat meg.


Szellemiséghez kötődő érzelmeid különös szabadságot igényelnek. Ugyanis szükséged van a tudatra, hogy független és szabad vagy. Pontosabban egy olyan korlátozás nélküli kapcsolatra van szükséged, ahol akkor maradsz, ha tudod: bármikor mehetnél. Mindezek ellenére a megfelelő társsal akár a sírig is elmész.


Egészséged kritikus pontjai: az ízületek, a lábszár és a keringési rendszer. Ez utóbbi miatt visszér problémák, túlzott vagy enyhe savtermelésed következtében pedig emésztőrendszeri megbetegedések (hasnyálmirigy) előfordulhatnak.


 


Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »