Mérföldkövek


2020. március 24. 18:56 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Érdemes figyelemmel kísérned ezeket a dátumokat, mert Asztrológiai szempontból FONTOS mérföldköveket jeleznek a Koronavírussal szemben folytatott küzdelmünkben. Lássuk miért!

Mielőtt az egyes időszakokra rátérnénk...

A korábbi bejegyzésekből már tudod, hogy a Koronavírus csupán egy eszköz a Plútó kezében, amivel a biztonságról, a pénzről és hatalomról alkotott véleményünket fogja megváltoztatni. Eme célja 2008 előtt is világos volt előttünk, ahogy az is, hogy 2024-től többek között a demokrácia átalakítását veszi majd napirendre. Az eszközeivel kapcsolatban viszont a sötétben tapogatózunk. Azok menet közben derülnek ki. Ha már az eszközeinél tartunk... Akármilyen eszközt is használ, örüljünk neki! Ugyanis a tarsolyában csak durvábbak vannak. Azaz bárhogyan érintsen a mostani ténykedése, gondolj arra, hogy SOKKAL rosszabb is lehetne. (Ez az egyik legfontosabb jó tanács a Plútóhoz!)

Szóval,
az Asztrológia segítségével pontosan meghatározható a VÉGCÉL. Viszont az, hogy azt hogyan érjük el, menet közben derül ki. Ugyanez vonatkozik az alábbi mérföldkövekre is. Azt biztosan tudjuk, hogy ezen időszakokban történni fog valami. Hogy pontosan mi, csupán sejtések vannak...

 

1.
2019.12.02 - 2020.03.21

Tudtuk, hogy a Bak jegyében létrejövő 3-as együttállás során valami NAGY dolog fog történni a világban, ami megváltoztatja a fent említett dolgokat. A HOGYANRA nem kellett sokat várnunk. Ezen időszak elején jelent meg a Koronavírus.

 

2.

2020.03.22 - 2020.04.24

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy a Koronavírus megjelenését a 3-as együttálláshoz köthetjük. 2020.03.22-én a Szaturnusz kilépésével a 3-as együttállás felbomlott. A vírus kiderülése után, erre a szakaszra 2 féle forgatókönyv volt: az optimistább arról szólt, hogy a Szaturnusz kilépésével a vírus enyhülni fog. A másik viszont arról, hogy a kilépésével megszűnnek a korlátok, vagyis szabad kezet ad a Bak jegyében maradt Plútónak és Jupiternek a vírus elterjedésében. Bár még csak 2 napja vagyunk ebben a szakaszban, nagyon úgy néz ki, hogy a második forgatókönyv fog érvényesülni.
SEJTÉS: szerintem ebben a szakaszban, azon túl, hogy a vírus látványosan elterjed és még azok is fejet hajtanak előtte, akik eddig komolytalanul álltak hozzá - a világ szembesül azzal, hogy nagyobb gazdasági válság vár ránk, mint ami 2008-ban és azután volt.

 

3.

2020.04.25 - 2020.05.13

A vírust eszközként használó Plútó (VÉGRE!) pihenőre tér.
SEJTÉS: a hátráló mozgásba váltó Plútó azt jelzi, hogy az eszköze - mármint a vírus, komoly ellenfelet kap. Szerintem ebben az időszakban reményt kap a világ a megoldásra! Lehet, hogy a gyógyszer vagy a vakcinafejlesztésben érünk el eredményeket. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a Bak jegyében lévő Jupiter még mindig aktív. Ugyan a vírus terjedése némileg csökkenhet, de látványosan még nem...

 

4.

2020.05.14 - 2020.07.01

Május 11-én a Szaturnusz, de ami ennél is lényegesebb: május 14-én a Jupiter is pihenőre tér. Végre megszűnik a vírussal kapcsolatos Jupiteri BŐSÉG!
SEJTÉS: a legnagyobb reményeket ez az időszak adja. A vírust felszínre hozó 3 bolygó közül egyik sem aktív! Az optimista forgatókönyv szerint: ebben a szakaszban csökkenni fognak számok, és így vagy úgy, már látni fogjuk az alagút végét.

 

5.

2020.07.02 - 2020.09.12

A Szaturnusz visszalép a bak jegyébe, s ezzel újra létrejön a 3-as együttállás. A reményre okot ad, hogy ebben a szakaszban  még mindhárman alszanak, azaz hátráló mozgásban vannak.
SEJTÉS: szerintem ebben az időszakban kezdődik el a kárfelmérés. Ekkor szembesül a világ a gazdasági következményekkel, s kezdődik el az újjáépítés. A világ és az egyéni sorsokban egyaránt.

 

6.

2020.09.13 - 2020.10.03

Szeptember 13-án a Jupiter, 29-én pedig a Szaturnusz is felébred (direkt mozgásba váltanak).
SEJTÉS: Bár ezt a szakaszt még számos dolog befolyásolhatja, szerintem ebben a szakaszban már sikerül teljesen kiismernünk a vírust, sőt! Ekkor már olyan gyógyszerek és vakcinák is a rendelkezésünkre fognak állni, amelyekkel eséllyel legyőzhetjük. (A pesszimista forgatókönyv szerint október 3-ig végigsöpör a világon.)

 

7.

2020.10.04 - 2020.12.19

A Plútó felébredésével a 3-as együttállásban résztvevő bolygók mindegyike újra aktív!
SEJTÉS: szerintem ez a szakasz már nem a vírusról fog szólni. Sokkal inkább a gazdaságról és a hatalomról... és még valamiről: a Plútó 2024-es jegyváltásának előkészítéséről! Könnyen lehet, hogy ekkor olyan események fognak a világban történni, amelyek már megágyaznak a Plútó demokráciát átalakító terveihez. Ezeket a terveket, akarom mondani "magokat" fogja elültetni december 17-én a Vízöntő jegyébe átlépő Szaturnusz, majd 19-én a Jupiter. Támogatók nélkül a magára maradt Plútó már nem fog a vírussal foglalkozni. Sokkal inkább felkészül a 2024-es jegyváltására... (Egyébként ha megfigyeled, már most is ezt csinálja! Világszerte látható az emberek bizalmatlansága a saját kormányaik iránt. Egyszerűen nem hallgatnak rájuk - pedig kéne. S mi ez, ha nem a demokrácia hajszálrepedése...)

 

ui: holnaptól már nem beszélünk a vírusról, legfeljebb csak a heti (dióhéjban:), ha a helyzet megkívánja. Sokkal inkább megismerjük a Plútót, és felkészülünk a vidámparképítésre! Addig is maradj otthon és fogadd meg az egészségügyi szakemberek tanácsait. 

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: