Mindent lát, mindent tud!


2014. július 10. 10:43 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Akár járatos vagy az Asztrológiában, akár most ismerkedsz vele - ez a bejegyzés nagy segítségedre lehet a hátralévő életedben!


Életünkre a legnagyobb hatást: a Hold gyakorolja. Egyszerűen azért, mert ő van hozzánk a legközelebb, s így a többi bolygó hatása többnyire rajta keresztül érvényesül.

 

A Szaturnusz hatásaiMiért fontos ez?

Ha már letöltötted a 28 nap múlva... című kiadványt, vagy megrendelted az időzítés személyre szóló titkát, akkor tudod, hogy a Hold egy adott jegyben járva mindenkinek mást, - viszont mindig azonos hatásokat vált ki. Ezért is érzed magad nagyjából ugyanúgy minden Kos vagy egyéb más Holdnál.

Életed során a Hold közel ezerszer járja végig a jegyeket, így az összes életterületedet. Ebből eredően mindent lát, mindent tud rólad. Többek között azt is, hogy mire számíthatsz majd akkor, amikor a Jupiter vagy a Szaturnusz belép valamelyik jegybe. 


Amit a különböző jegyekben a Holdnál érzel, nagyjából ugyanazt fogod érezni a lassú mozgású bolygók esetében is, amikor az adott jegybe belépnek!

Amikor majd 2020 decemberében a Jupiter belép a Vízöntő jegyébe, a Jupiter jellegének megfelelően olyan események fognak veled történni, amelyek végeredményben ugyanolyan érzéseket váltanak ki belőled, mint amilyeneket a Vízöntő jegyében járó Hold idején szoktál érezni.

Ha például Vízöntő Hold idején rendre jó a kedved és csupa jó hatások érnek, akkor függetlenül attól, hogy éppen melyik jegyben születtél, vagy hol áll az aszcendensed - biztos lehetsz abban, hogy a Vízöntő jegyébe lépő Jupiter - bőséget teremtve - hasonlóan jó hatásokat fog kiváltani.

Ha viszont kevésbé érzed magad jól a Vízöntő Hold idején, akkor óvatosnak kell lenned a Jupiter mézesmadzagjával kapcsolatban! Hiszen ebben az esetben megpróbál majd hintába ültetni. Szerencsére a negatív hatások többsége elkerülhető! 

Természetesen mindez a többi lassú mozgású bolygóra is érvényes! Vagyis jelenleg a Halak jegyében lévő Neptunusz, csupa olyan eseményeket próbál kiváltani, hogy végeredményben úgy érezd magad, ahogy a Halak Hold idején szoktad.Végezetül egy életre szóló tanács!

Amikor egy-egy lassú mozgású bolygó jegyet vált, elsőként azt nézd meg, hogy az adott jegyben járó Holdnál hogy szoktad érezni magadat. Ha jól, akkor nincs miért aggódnod -  még egy Plútótól sem. Ha viszont nem annyira… - akkor próbálj meg mindent megtenni, hogy a rosszat elkerüld! Ne ijedj meg, hiszen már tudod, hogy nagyjából milyen eseményeket kell kiváltaniuk ahhoz, hogy azt érezd, amit a Holdnál szoktál. Egyszerűen csak ezekre figyelj.

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »