A Rák jellemzése


2013. április 24. 11:42 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

Alaptulajdonságod: a majd mindenért felelős érzékenységed! Mivel a külvilág hatásaira érzékenyen reagálsz, hangulatod egyik percről a másikra megváltozhat. Vagyis könnyen előfordulhat, hogy amit még ma szépnek és jónak találsz, azt reggelre már rossznak és csúnyának, vagy akár már délutánra...

Környezeted érzelmi visszajelzéseire mindenkinél jobban szükséged van. Amennyiben ezt nem kapod meg, úgy a sértődékenység mögé bújva, egyszerűen kiprovokálod.

Született intelligenciád, bámulatos! Bár az esetek többségében előbb érzel, mint gondolkozol, a számítógéphez hasonlítható memóriád gyermekkorodtól kezdve elraktároz mindent, - bármilyen meglepő, még az illatokat is...

Céljaid megvalósításával rendszerint az utolsó pillanatig vársz, pontosabban csak egy erős miértre, amely elindítja benned a folyamatokat. Ezért van az, hogy időnként sarokba kell szorítani téged ahhoz, hogy csodákat érj el.

Az otthon által nyújtott biztonság kiemelten fontos a számodra. Akárcsak a magány... Visszavonulásra egyetlen egy dolog miatt van szükséged, hogy erőt meríts, hogy újra feltöltsd magad azért, hogy továbbra is szolgálni tudd azokat, akiket szeretsz.

Érzelmeid leginkább az "anya-gyermek" viszony jellemzi. Azaz, hol fojtogatóan gondoskodó anyaként, hol pedig mindezt a másiktól elváró gyermekként viselkedsz.Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a mellkas és az emésztőrendszer. Pszichoszomatikus betegként, nem akarásod időnként vélt vagy valós betegségekkel palástolod. Ezen betegségek többsége a nehézségek elmúltával, megszűnik.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »