Nincs előtte(d) akadály!


2014-09-29 12:55 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 31 db

Asztrológiában az erőt: leginkább a Marshoz és a Plútóhoz társítjuk. Pedig Ők ketten még együtt is csupán “kismiskák” egy harmadikhoz képest. Ha megismered és magad mellé állítod: vele bármit elérhetsz!

Erejére jellemző, hogy világ egyes pontjain a mai napig félnek tőle! Hajnalban amikor az ártónak tartott fényét meglátják, az “ablakokat bezárják!

Szerintem már sejted, hogy az Esthajnalcsillagról - azaz a Vénuszról lesz szó!

Nos,
horoszkópod legerősebb és egyben legsikeresebb bolygója: a Vénusz!

Miért is?

Amíg a Marsot és a Plútót a MIÉRTEK motiválják, és persze sokszor a gondolkodás nélküli düh, addig a Vénuszt ennél sokkal nagyobb dolog: a vágy.

Például vágyakozás egy új dolog, vagy éppen a már megszokott dolgok kielégítése után. Ez akkora erő, amiért a Vénusz - ha szó szerint nem is mindent, de a Marsnál és a Plútónál sokkal többet megtesz. Ezért is sikeresebb náluk!

Oké,
hogyan tudod ezt a saját életedben kihasználni?

Kelts benne vágyat! Mégpedig abban a házban, ahol a képletedben áll, illetve abban amelyik a Mérleg jegyében kezdődik!  

A házak által jelzett életterületeiden keress magadnak olyan dolgokat, amelyek után vágyakozni tudsz. Ha kell, minden nap emlékeztesd magad a vágyaidra. Ahogy a Vénuszod elkapja a “harctéri roham”, mindent megtesz annak érdekében, hogy azt el is érd.

Vagyis a Vénusz egyik titka az, hogy vágyat kell benne ébreszteni. Való igaz, hogy vágyakozni mindenhol tud, viszont hegyeket megmozgatni csak ott, ahol a képletedben áll - illetve a Mérleg jegyében kezdödő házadban. (Közrezárt jegy esetén abban a házban, ahol a jegy közrezárt!)


Tudtad…
..hogy a Vénusz szorosan együttműködik a felsőbb oktávjával, azaz a Neptunusszal?
A Vénusz vágyakozási között ugyanis vannak olyanok, amelyeket a Neptunusz bizonyos helyeken és időközönként valóra vált.

 


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook