1. Nem vagyunk egyenlőek!


2017-04-19 08:53 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Nem vagy egyedül, ha a sok igazságtalanságot látva a világban, legszívesebben sírni támadna kedved…

Sajnos olyan világban élünk, ahol látszólag mindenféle teljesítmény nélkül, ostoba és buta emberek jutnak olyan lehetőségekhez, amelyekhez másoknak 3 élet is kevés lenne.

A Földről nézve mindez valóban igazságtalanság, de ha egy kicsit feljebb emelkednénk - mondjuk a Jupiter szintjére, akkor egészen másképp látnánk ezt a dolgot.

 

Szeretjük magunkat azzal hitegetni, hogy a szabad akaratunkkal mi magunk vagyunk a sorsunk kovácsai. Hogy kitartó és szorgalmas munkával bármit elérhetünk. Klassz kis szöveg, kár hogy csak a fele igaz…

Ha már a kitartó és szorgalmas munkánál tartunk! Megfigyelted már hogy a világ legsikeresebb emberei rendszerint mire hivatkoznak, - mit említenek meg a sikerük zálogaként? 

A kemény és a kitartó munkát!

Ezzel szemben a sikerük első számú összetevőjéről: a szerencséről, kevésbé beszélnek. Teljeséggel érthető, amiért nem tesznek róla említést, hiszen ebben az esetben az eredményeiket már nem is annyira maguknak, - a tehetségüknek és a szorgalmuknak, hanem sokkal inkább a SORSNAK tulajdonítanák.

 

Van egy első látszatra rossznak tűnő hírem!

Lehetsz te bármilyen tehetséges, kitartó és szorgalmas, ha mindezekhez nem társul egy csipetnyi szerencse: semmit vagy csak alig valamit nem érsz el. Fogalmazzunk másképp: mindaz amit az életedben eddig elértél, a tehetségeden és a kitartásodon túl a szerencsédnek is köszönheted.

Gondolj csak a házasságodra - a megismerkedésetekre, a munkahelyedre, a kinevezésedre, vagy azokra az esetekre, amikor csodával határos módon megúsztál valamit. 

Ezen események végeredményei, kivétel nélkül minden esetben egy parányi szerencsétől függtek. Ha ott és akkor nem kaptál volna a SORSTÓL egy kis löketet (szerencsét), akkor most minden másképp alakult volna. Ugye? 

Vagy nézzük a másik oldalt! Biztos vannak olyan dolgok amiben tehetségesnek érzed magad. Ráadásul a kitartásoddal és a szorgalmaddal sem lenne probléma -  még sem érsz el semmit.

Amint látod, ebben az esetben nem veled van a probléma. A SORSOD nem akarja, hogy az adott dolgot elérd, hogy miatta olyan utak nyíljanak meg előtted, ahol nem kéne lenne. Azaz, senki sem véletlenül van ott, ahol éppen tart. Még azok sem, akiknek a szerencséje miatt a legszívesebben sírni támadna kedvünk.

Tény, hogy nem vagyunk egyenlőek. Hiszen vannak akik óriási egyenleggel érkeztek erre a Földre. Nekik különösebb tehetség, vagy szorgalom sem kell ahhoz, hogy eredményeket érjenek el.

 

Van azonban 2 nagyon jó hírem, ami miatt még nullás Jupiteri egyenleggel sem érdemes elkeseredned!

Az egyik, hogy a saját kereteinken (sorsunkon) belül elég nagy a mozgásterünk. Vagyis számos olyan dolog áll még előttünk, ahol a tehetségünk és a szorgalmunk mellé némi szerencsét is kapunk.

A másik - és ez az izgalmasabb! - hogy mindenki önmagának akar jót, még a Jupiter is! Azaz vannak dolgok, amit nagyon szeret! S ha a kedvébe járva ezt megadjuk neki, akkor a figyelmességünket szerencsével honorálja.

 

Mindez különösen aktuális, hiszen 2018-ban a Jupiter hazatér. A hazatérése a legtöbb magyar számára sorsfordító lesz, ezért sem mindegy ki hogyan várja majd. Hazatérésével kapcsolatban

azonban van valami, amiről fontos beszélnünk, mégpedig a VÉR TÖRVÉNYÉRŐL
 

Ajánló:
a témával kapcsolatban további érdekességeket ebben a kiadványban találsz:

 

A Jupiter könyve

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook