A Kos jellemzése


2013-04-22 21:13 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Alaptermészeted, hogy mindenre azonnal és ösztönösen reagálsz. Ebből eredően gyakran felvállalsz olyan helyzeteket amelyek hol az erőd, hol pedig a lehetőségeidet haladják meg. Többek között ezért mondják rád, hogy fejjel mész a falnak.
 

Mindezek ellenére a hozzád közelállók tudják, hogy a lendületességednek és a magabiztosságodnak köszönhetően azt néha át is töröd!

Versenyszellemed az élet szinte minden területén megnyilvánul. Az ebből eredő nyüzsgésed következményeként, előbb vagy utóbb vezető pozícióba is kerülsz.

A hatalomra egyetlen egy ok miatt van szükséged, hogy korlátozás nélkül dönthess, cselekedhess.

"Az Én vagyok a színt" elv következtében a nálad gyengébb, butább embereket nem viseled el. Velük szemben előszeretettel alkalmazod a szurkáló, néha cinikus humor mögé bujtatott támadásaidat.

Ettől függetlenül Te vagy a legönzetlenebb barát, aki képes minden segítséget megadni annak, akit kedvel. Sok esetben még az sem tántorít el ettől, hogy ezen emberek néha ki is használnak.

A csalódásokból, sőt bármilyen nehézségből, "Kelj fel Jancsi!" módjára állsz fel! Lendületed, kisugárzásod szinte magával ragadó, így az adott pillanatban nálad jobban talán senki sem tud szeretni. Így akár egy fáklya, úgy lobbanhatnak fel az érzelmeid, és ugyanúgy ki is hunyhatnak.


Érzékeny testrészed a fej. Gyermekkori fejbetörés, gyakori fej és fogfájások. Szervezeted a betegségekkel szemben, rendszerint magas lázzal védekezik.

 


Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2021

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2021-ben és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A benne lévő VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook