Kérj és megadatik!


2017-02-15 12:04 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 22 db

A személyiségfejlesztők hamar rájöttek, hogy a legnagyobb eredményeket a célok leírásával lehet elérni. Persze létezik rá számos okos magyarázat - azonban azt ők sem sejtik, hogy a leírt célokat valójában kik olvassák…


Évszázadok óta vizsgáljuk a sikeres emberek szokásait, így nem volt nehéz rátalálnunk az egyik közös pontra: nevezetesen arra, hogy valamennyien rendelkeztek leírt célokkal. Azt nem tudtuk, hogy pontosan miért is működik, azt viszont igen, hogy valami lehet benne. 

A leírt célok beteljesülését kezdetekben a Bibliában lévő “Kérd és megadatik!” résszel magyaráztuk. A működését később - köszönhetően a XX. század zseniális személyiségfejlesztőinek - a tudatos és a tudatalatti elménkhez társítottuk. 

A leírt célok beteljesülésének tudományos magyarázata, valóban az elménk irányításában rejlik. Hiszen a leírt céljainkkal folyamatosan emlékeztetjük és tettekre sarkaljuk önmagunkat. A dolog azonban ennél egy kicsit misztikusabb, és valószínűleg az igazság egy picivel közelebb áll a kezdeti verzióhoz, miszerint kérnünk kell hogy megadathasson… 

A korunk legsikeresebb személyiségfejlesztőinek adú-ásza, kétségtelenül a napi célállítás! Ha egy erre a célra rendszeresített naplóba, minden reggel leírod a 10-15 célod, akkor kizárt dolog, hogy rövid időn belül ne érj el eredményeket. (A célok megfogalmazásának technikájáról ebben és ebben a kiadványban olvashatsz!)

 

Figyelj, most jön a misztikus rész! 

Születési képletedben 3 olyan ház is található, ahol időnként “kapcsolatba” léphetsz a földön túli világgal. Mindenki másképp nevezi őket. Van aki segítő angyaloknak, mások szellemeknek, megint mások lélek kereskedőknek… a lényeg, hogy nem vagyunk egyedül, és a többségük alig várja, hogy “jó pénzért" - akarom mondani egy kis lélekért cserébe a segítségünkre legyenek. Maradjunk annyiban, hogy a leírt kívánságaid többségét, - feltéve ha van elegendő “lélek-kredited” a folyószámládon - teljesítik. Tudom, ijesztően hangzik. 

Mielőtt megijednél vagy azt gondolnád, hogy bizony a te egyenleged kong az ürességtől: TÉVEDSZ! Szerencsés ember vagy, ugyanis azon kevesek közé tartozol a világban, akik ide születhettek. A föld lakosságának több mint 80-85%-a üres “kártyával” érkezett - ők valóban egy Last-Minute utat kaptak valahol, valakitől. Te nem! A te egyenlegeden van, egyébként nem itt élnél. 

Ha már az egyenlegnél tartunk… 

Tudod, hogyan lehet az egyenleged feltölteni? Kétféleképpen, és az egyikre a személyiségfejlesztők is rájöttek! Az egyik ha kiszúrnak veled, ha valaki fájdalmat okoz neked. Ebben az esetben aki kiszúrt veled, tudtán kívűl is átad neked a saját egyenlegéből valamennyit. Már csak ezért se haragudj rájuk, inkább örülj neki hogy növekedett az egyenleged. :)
A másik: a jótékonykodás! Ezért is javasolják, hogy rendszeresen adakozz. Az biztos, ha másoknak adsz, akkor annak többszörösét kapod vissza. Miért is? Mert az adakozással, egy kicsit olyanná válsz mint a földöntúli segítők! Akiknek segítesz, azok az “egyenlegükről” fizetnek neked - még úgy is, hogy sosem találkozol velük. Végeredményben az adakozással növeled az egyenleged, amivel viszont a saját céljaidhoz tudsz majd segítőket hívni.

A céljaid naponta történő leírása voltaképpen nem más - mint egy megrendelés az univerzum felé. Ha van a számládon egyenleg, és éppen arrafelé lófrál egy “segítő”, akkor 100% hogy a listádra írt céljaid közül egyet-kettőt teljesít. Ebből eredően nehogy elmenjen a kedved, ha mondjuk hónapokig semmi nem történik. Valószínűleg nincs az egyenlegeden annyi, hogy teljesíteni tudják, vagy még nem ért oda az “segítő”, aki olcsóbban is elvállalná… (Ilyen is van!). Ebben az esetben, egy kicsit írd át a napi “megrendelésed”. Tűzz ki olcsóbb, vagyis kisebb célokat. Kizárt dolog, hogy rövid időn belül ne teljesüljön valamelyik! Ugyanis a segítőknek éppen az a céljuk, hogy a megrendelők igényeit - jó pénzért! teljesítsék. Márpedig a leírt céljaiddal, azaz a megrendeléseiddel a legjobb ügyfeleik közé tartozol. 

A lényeg: 
minden reggel - felkelés után - egy erre a célra rendszeresített naplóban írd le a céljaid. A kézzel leírt céljaid mágikus erővel bírnak, hiszen egyfajta megrendelést közvetítenek az univerzum felé. Az biztos, hogy nem vagy egyedül és a céljaid rendre olyanok olvassák, akik bármikor készen állnak arra, hogy a megrendeléseid teljesítsék. Hogyan teljesítik? Olyan helyzeteket teremtenek az életedben, hogy azt még elrontani se tudd… 

ui:
a  témáról bővebben ebben a kiadványban olvashatsz: A Jupiter könyve.
A varázserővel rendelkező naplót itt találod! 

 

Apropó egyenleg! 

Nem tudni, hogy kinek mennyi van a “lélek-egyenlegén”. Ahogy azt sem, hogy egyes emberek vajon mit fizettek azért, hogy ott lehetnek, ahol éppen vannak. Mert egy dologban biztos lehetsz: senki sem “ingyen” van ott, ahol éppen van.  A legfontosabb: naponta írd le a céljaidat és garantáltan megváltozik az életed. Nem hiszed? Probáld ki! 

 


Ajánló:

 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Gondolkodj és teremts!

  Ebből a kiadványból, sok más érdekesség mellett a teremtés könnyen használható technikáját ismerheted meg. A benne lévő tanácsok és módszerek az egész életedre jó hatással lesznek majd…
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook