Efemerida: 2014 Október


2014-10-01 08:19 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 30 db

Ebben a hónapban a gyors mozgású bolygók kapják a főszerepet. Hiszen a lassú mozgású bolygóknak szikrákat biztosítva, indítják majd el a folyamatokat…

10-én a Merkúr visszalép a Mérleg jegyébe. Jegyváltása cél-tisztázó hatású lesz, vagyis a Mérleg és a Kos jegyek szülötteinek fog segíteni a céljaikban rendet tenni. Érdemes lesz rá figyelni, ugyanis november 10-ig csupa olyan célokat hoz felszínre, amelyeket ajánlatos megvalósítani! Azaz  m e g v a l ó s í t a n i . . . (Tudod?! A kész jobb, mint a tökéletes!)

23-án a Nap és a Vénusz - szinte egyszerre lépnek be a Skorpió jegyébe. Ezzel újabb löketet adnak az amúgy is egyre erősebb Plútónak. (Ez a világpolitikai eseményekre is nagy hatással lesz. Lásd: Iszlám állam.). A lényeg: a Skorpió és Bika szülötteinek még jobban beindul a szekér. Vagyis végre jönnek a kézzelfogható eredmények is. És egyre több…

26-án a Mars belép a Bak jegyébe. A jegyváltása emlékeztetni fogja a Szaturnuszt arra, hogy a Plútóval vívott csatározása után/közben épp itt lenne az ideje, egy kicsit a saját gyermekeivel is foglalkozni. Bár a Szaturnuszt nem kell figyelmeztetni, hiszen Ő évekre előre gondolkodik. Amit most tesz, annak gyümölcseit évek múlva fogják csak élvezni a gyermekei - ettől függetlenül a Mars kellően megpiszkálja ahhoz, hogy azonnali segítséget nyújtson a Bakoknak és a Rákoknak. Gyakorlatilag erővel, lendülettel, konkrét célokkal és tervekkel tölti fel őket. Amelyek közül jó néhányat valóra is válthatnak!


NYILASOK és IKREK - NAGYON FIGYELEM!
(Érintett: Aszcendens, Nap, Hold - ebben a sorrendben.)

Ha az elmúlt hónapokban a Szaturnusztól leckét kaptál (erről itt olvashattál korábban)
akkor 23-ig van időd, hogy ezeket megold. Ahogy a Nap belép a Skorpió jegyébe a Szaturnusz eltakarja lapjait, vagyis kezdetét veszi az altató időszak. Ebben a szakaszban az átmeneti tűzoltások miatt azt fogod érezni, hogy nincs is probléma… Sajnos csak december 23-ig. Ha leckét kaptál, kérlek, vedd komolyan és próbálj meg mindent megtenni október 23-ig, hogy azt lehetőségre cserélhesd. Még valami! Hogy ezt tudod, már most óriási előnyben vagy azokkal szemben - akár megoldod a leckéd, akár nem - akik nem is sejtik, hogy mi vár rájuk. Miért is? Mert őket hideg zuhanyként fogja érinteni, téged viszont már nem, - hiszen az elmúlt hónapokban a tudatalattidban már sikeresen bekapcsoltam a védekező mechanizmusod :) ! Durvábban fogalmazva: Te túl fogod élni, Ők nem biztos.


OROSZLÁNOK FIGYELEM!
(Érintett: Aszcendens, Nap, Hold)
Ne felejtsd el, hogy a Jupiter még jó ideig az Oroszlán jegyében lesz! Ha most még kevésbé is érzed áldásos hatását, kérlek ne keseredj el! Az elmúlt hónapokban a Jupiter valóban az erejét inkább a saját gyermekei megsegítésére fordította, viszont hamarosan - október 23. után egyre erőteljesebben, már csak veled fog foglalkozni! Úgyhogy nincs semmi baj, Te is részesülni fogsz a valóban nem kis ajándékaiból! 2015 augusztus 11-ig egészen biztosan. :)

 

2014 Októberi efemerida - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook