Efemerida: 2014 November


2014-11-01 06:57 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

Nyugalmasnak ígérkező hónap elé nézünk! Ráadásul a hónap közepén a Vénusz jegy, és a Neptunusz irányváltása csak tovább fokozhatja az örömünket…

9-én a Merkúr belép a Skorpió jegyébe. Jegyváltásának pozitív hatásait leginkább a vizes (Rák, Skorpió, Halak) Merkúrral rendelkezők fogják érzékelni. Főleg ötletek és gondolatok formájában.

16-án a Vénusz belép a Nyilas jegyébe, s ezzel megpróbálja kiszolgálni a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) jegyek - főleg anyagi és érzelmi igényeit. Ez rendszerint sikerülni is szokott neki! A Vénusz jegyváltása azonban másra is felhívja a figyelmet! Tekintettel a Szaturnusz közelgő jegyváltására, az átlagtól eltérően jobban fog kedvezni a Nyilasoknak. Egy kicsit az anyjuk helyett, az anyjuk lesz…

Ugyanezen a napon Neptunusz direkt mozgásba vált. Irányváltása főleg a vízes (Rák, Skorpió, Halak) szülőttek számára hozza előtérbe: a reményt és az álmokat. Úgy tömören: fényt gyújt az alagút végén!

22-én a Nap belép a Nyilas jegyébe. Kicsit olyan lesz ez, mint amikor az osztályfőnök bemegy az osztályába, s elmond egy-két biztató szót a vizsgára váró diákjainak. Fogalmazzunk úgy, hogy a Nap jegyváltása egy kicsit elfelejteti a Nyilasokkal azt, hogy hamarosan a Szaturnuszt kell vendégül látniuk.

28-án a Merkúr is belép a Nyilas jegyébe. A jegyváltása kifejezetten jó lesz, hiszen segíteni fog a tüzes jegyeknek, de különösen a Nyilasoknak a gondolataikat rendezni. És erre bizony szükségük is lesz.

 

Efemerida 2014 November


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook