Efemerida: 2018 Május


2018-05-01 11:08 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Kétségtelen, hogy a Plútó 2008-as jegyváltása a világ újrafelosztásának kezdetét jelezte. Az Uránusz jegyváltásával most újabb állomáshoz érkeztünk. Annyi különbséggel, hogy az anyagi erőforrások újrafelosztása most már az egyéni sorsokat is érinteni fogja…


Havi hatásnaptár

2018 május hatásnaptár - Asztropatika.hu

(Részlet a 2018-as hatásnaptárból. A naptár használatáról részletesebben az évente megjelenő Hatásnaptárban olvashatsz, amely minden év márciusáig érhető el. A 2019-es évről szóló novemberben jelenik meg!)
 

Amint látod, ebben a hónapban egy kicsit sok lett az óvatosságra intő piros hatás. Ennek oka az URÁNUSZ, aki a május 15.-i jegyváltásával az életünk egyik legfontosabb területét: az anyagi helyzetünket fogja megpiszkálni. Vagy legalábbis most kezdődnek el azok a 7-8 évig tartó folyamatok, amelyek során sokunknak változni fog az anyagi helyzete.

A Bika jegyébe lépő URÁNUSZ ezt 3 módon teheti meg:

- szegényből gazdagot,
- gazdagból szegényt csinál, illetve…
- a szegényből szegényebbet, a gazdagból pedig gazdagabbat.

Ez utóbbi verzió - ami nem mellesleg az emberek 80%-át fogja érinteni - jelzi az URÁNUSZ hatásainak lényegét! Milyen is az URÁNUSZ? Az URÁNUSZ a különbségek bolygója. Ő a legkülöncebb mind közül, ezért a hatásaiban igyekszik is mindent megtenni, hogy az általa érintett életterületeken a különbségeket növelje. Na ezért fogja a Bika jegyébe lépve a társadalmi különbségeket növelni.

Tudom, elkeserítő. Neked nem lehet az! Ugyanis mindez azoknak lesz majd elkeserítő, akik minderről nem tudnak, - ahogy arról sem, hogy ezekkel a hatásokkal majd ott és akkor mit kezdjenek. Te viszont máris tudni fogod!

Való igaz, hogy a teljes születési horoszkópodból látni lehet, hogy a 3 verzió közül melyiket szánja neked a SORS. Viszont ahhoz, hogy ezt megállapítsd, nincs szükséged a horoszkópodra. Hiszen ott van a minden választ ismerő Holdad - akinek jelzéseire kell csak figyelned.


Tény, hogy az URÁNUSZ az egyik legfurább bolygónk, viszont mindemellett a legkorrektebb is!

(FIGYELJ, mert nagyon fontos dolog jön!)

Az URÁNUSZ az egyetlen olyan bolygónk, amely előrejelzi azokat az eseményeket, amelyeket az életünkben kiváltani szándékozik. Vagyis esélyt ad arra, hogy az általa kiváltandó eseményeket megéljük, vagy elkerüljük. Mit jelent ez? Azt, hogy az URÁNUSZ összes negatív eseménye elkerülhető, feltéve ha figyelünk - de legfőképpen ha AZONNAL reagálunk a jelzéseire.

Hogy jobban érts:

az események bekövetkezte előtt az URÁNUSZ, egy néhány tizedmásodpercig tartó rövidfilmet “vetít” le bennünk. A villámszerű filmkockáin - ami bárhol és bármikor érhetnek bennünket - szinte teljesen valósághűen látszódnak azok az események, amelyek előttünk állnak. Az, hogy az ott látottak megtörténjenek - vagy éppen ne, ahhoz AZONNAL cselekednünk kell.

Ha már úgy is a Bika jegyébe lép, maradjunk egy pénzes példánál:

A buszon ülsz, és egy hirtelen bevillanó “filmen” azt látod, hogy az áruházban lévő lottózóban - amely előtt naponta elsétálsz - az egyik kaparós sorsjegyen megnyered a főnyereményt! Ennyi a film. A buszról leszállsz, és bemész az adott áruházba vásárolni. Ha figyeltél a filmedre… akkor az áruház lottózójában veszel egy sorsjegyet és megnyered a főnyereményt. Ha nem figyeltél a filmedre, akkor ahogy elsétálsz a lottózó előtt, valaki épp akkor fogja megnyerni a főnyereményt - helyetted.

Ugyanez a helyzet negatív filmek esetében is. Mondjuk az összes megtakarításodon vásárolt új autódban ülve, hirtelen bevillan egy film, amin azt látod, hogy az autód egy balesetben összetörik. Ha a villámfilmre reagálva csökkented a sebességed, akkor nem sokra rá megelőz egy autó, aki a következő pillanatban - a szemed láttára balesetet szenved - helyetted.

Ezek szélsőséges példák, de jól szemléltetik az URÁNUSZ rövidfilmjeit, és az azokra való AZONNALI reagálás fontosságát.

 

A lényeg:

nem tudom, hogy neked lesznek-e rövidfilmjeid. Azt viszont igen, ha lesznek, akkor azokra AZONNAL reagálj. Ugyanis ez az egyetlen és legbiztosabb módja annak, hogy az URÁNUSZ hatásait megéld vagy elkerüld.

Az URÁNUSZ rövidfilmjei - bárhol és bármikor utolérhetnek. Néha akár az álmaidban is.

(Pld. lottószámok megálmodása!) Ezek a filmek nagyon rövidek, és nagyon valósághűek. Rendszerint egy konkrét eseményt látsz rajtuk - pillanatok alatt lejátszva. Egyébként életveszélyben lévő emberek gyakran számolnak be ilyen filmekről, amikor úgy érzik, hogy hirtelen leperget előttük az életük. Ez az URÁNUSZI rövidfilm.

Nincs pótvizsga! Az URÁNUSZ filmjeit csak egyszer láthatod, így csak egyszer reagálhatsz rájuk.

Most már tudod mire kell figyelned az URÁNUSSZAL kapcsolatban, ahogy azt is, hogy a Bika jegyébe lépve ezek a rövidfilmek elsősorban az anyagi helyzetedre lesznek majd nagyobb hatással. Ugyanakkor ne számíts túl sok filmre. Már csak azért se, mert akár egyetlen filmmel is gyökeresen megváltozhat az életed. Gondolj a megálmodott lottószámokra… :)

 

A hónap bolygómozgásai:

13-án a Merkúr belép a Bika jegyébe
15-én az URÁNUSZ belép a Bika jegyébe
16-án a Mars belép a Vízöntő jegyébe
19-én a Vénusz belép a Rák jegyébe
21-én a Nap belép az Ikrek jegyébe
30-án a Merkúr belép az Ikrek jegyébe

Szóval ott tartottunk, hogy 15-én az URÁNUSZ belép a Bika jegyébe. Egyébként a havi hatásnaptárban azért látsz hónap elején a Kosoknál és a Mérlegeknél piros hatást, mert jegyváltása előtt az URÁNUSZ gyakran vált ki hatásokat abban a jegyben ahonnan kilép. Vagyis mielőtt jegyet váltana egy kicsit még vetíteni fog a Kosoknak és a Mérlegeknek.

Az URÁNUSZ jegyváltása előtt 13-án a Merkúr belép a Bika jegyébe. Jegyváltásával az URÁNUSZ rövidfilmjeit fogja támogatni - ezért is tértünk ki a témára részletesebben. Amúgy a földies jegybe lépő Merkúr a földies (Bika, Szűz, Bak) és a vizes (Rák, Skorpió, Halak) jegyű Merkúrral rendelkezőkre lesz pozitív hatással.

16-án a Mars belép az URÁNUSZ által uralt Vízöntő jegyébe. Ez tovább fogja fokozni az URÁNUSZ hatásait. Mindemellett a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) és a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) Marssal rendelkezőknek fog extra energiát adni.

19-én a Vénusz belép a Rák jegyébe. Ez remek hír a Rák és a Bak szülötteinek, akiknek kézzelfogható ajándékokkal fog kedveskedni a Vénusz. S mindezt teheti teljesen szabadon, hiszen a Bak jegyében lévő Szaturnusz és Plútó a pihenő idejét tölti.

21-én a Nap belép az Ikrek jegyébe. Újabb jó hír! A Jupiter novemberi jegyváltása előtt, amikor is belép majd a Nyilas jegyébe - ez az utolsó alkalom, amikor is a Nap megvilágítja az Ikrek és a vele szemben lévő Nyilas jegyét. Mit jelent ez? Azt, hogy Nap egy előzetest fog adni mindabból a jóból, ami a két jegy szülötteire novembertől várni fog. Fogalmazzunk úgy, hogy az elmúlt évek nehézségei után az Ikrek és a Nyilasok már érezhetően is elkezdenek magukra találni!

30-án a Merkúr belép az Ikrek jegyébe. Ez a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) és a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) Merkúrral rendelkezők gondolataira és ötleteire lesz pozitív hatással.


2018 májusi efemerida -Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook