Efemerida: 2017 Szeptember


2017-09-01 10:32 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 8 db

A Plútó irányváltása miatt akár elő is készíthetnénk az imakönyveinket, szerencsére a többségünknek nem lesz rá szüksége. Sőt! Sokaknak most fog csak igazán beindulni az élete…

A hónap bolygó mozgásai:
5-én a Mars belép a Szűz jegyébe
6-án a Merkúr direkt mozgásba vált
10-én a Merkúr belép a Szűz jegyébe
20-án a Vénusz belép a Szűz jegyébe
22-én a Nap belép a Mérleg jegyébe
28-án a PLÚTÓ direkt mozgásba vált
30-án a Merkúr a belép a Mérleg jegyébe


Szeptember 5-én 10 óra 34 perckor a Mars belép a Szűz jegyébe. Ez egy roppant jó hír a földies Marssal rendelkezőknek (akiknek a Marsa a Bika, a Szűz vagy a bak jegyében áll) - ugyanis ettől a pillanattól kezdve EXTRA energiát kapnak. Gyakorlatban ez annyit jelent hogy nem csak erejük, de kedvük is lesz ahhoz, hogy a céljaikhoz hozzálássanak és azokat befejezzék. Vagyis egy igen termékeny és sikeres időszak kezdetét jelzi számukra a Mars jegyváltása. 

Szeptember 6-án 0 óra 29 perckor a Merkúr direkt mozgásba vált. A Merkúr mozgására érzékenyek végre fellélegezhetnek, hiszen VÉGÉT ÉR a hetek óta tartó akadályoztatás. A dolgok érezhetően könnyebben fognak menni. 

Szeptember 10-én 03 óra 51 perckor a Merkúr belép a Szűz jegyébe. A földies jellegű emberek (Bika, Szűz, Bak) újabb löketet kapnak! A gondolkodásuk fog megváltozni. Tisztábban látják majd a lehetőségeiket, ami már önmagában fél siker! 

Szeptember 20-án 02 óra 15 perckor a Vénusz belép a Szűz jegyébe. És… a jegyben lévő Nap, Mars és Merkúr mellett felteszi a koronát. Pontosabban kiosztja a jól megérdemelt ajándékokat: elsősorban a Szűz és a Halak, másodsorban a Rák és a Bak szülötteinek. Ez utóbbiak inkább csak előzetest kapnak mindabból a jóból, amit majd december 20. után a hazatérő Szaturnusz fog okozni. A lényeg: a Vénusz igényeket fog ébreszteni - olyan célokat és vágyakat, amelyeket az érintettek most könnyedén el is érhetnek.

Mérlegek és Kosok FIGYELEM!
Szeptember 22-én 21 óra 01 perckor a Nap belép a Mérleg jegyébe. Ezzel kezdetét veszi a FINÁLÉ! A Mérleg jegyében utolsó napjait töltő Jupiter - a Nap megvilágítása miatt - MOST fogja csak igazán produkálni magát. Vagyis most fogja a legintenzívebben osztogatni az ajándékait! 
Ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad a Mérleg vagy a Kos jegyében áll, akkor MOST ÜSD A VASAT! Most tegyél meg mindent amit csak tudsz a céljaid elérése érdekében. Ha az első lépést megteszed, a többin már repíteni fog téged. Hidd el, még elrontani sem tudnád - csak láss hozzá! Szeptember 22. és október 10. tényleg tied lehet a világ!

Szeptember 28-án 20 óra 36 perckor a PLÚTÓ direkt mozgásba vált. Tekintettel arra, hogy a Szaturnusz már gőzerővel elindult a saját jegye felé, a jegyben rá váró Plútó bolond lenne packázni a Szaturnusz gyermekeivel (a Bakokkal és a Rákokkal). Így majdnem biztosra vehető, hogy az érintettek életében a Plútó inkább építeni fog, mintsem rombolni. Egy szó mint száz: a felébredő Plútó a Bakok és Rákok életére lesz nagy hatással. A többségük kézzelfogható előzetest kap mindabból, ami a hazatérő Szaturnusz után vár rájuk. A jó hír, hogy a többségükre jó dolgok várnak. 

Szeptember 30-án 01 óra 42 perckor a Merkúr belép a Mérleg jegyébe. Jegyváltásával a 22-én elkezdődött FINÁLÉT fogja erősíteni.


Világpolitikai előrejelzés
Az lett amire augusztusban számítottunk: a felébredő Szaturnusz tovább fokozta a feszültséget - amit a Jupitertől megszédült Mérleg országok - különösen Észak Korea - okoztak. Sajnos a helyzet csak fokozódni fog, hiszen 22-én kezdődik a Jupiter FINÁLÉJA - ami újabb ostobaságra sarkalhatja a szereplőket. És akkor ott van még a felébredő Plútó, aki a világ gazdaságában okozhat meglepetéseket - a természeti katasztrófákról nem is beszélve! (A legtöbb természeti katasztrófa akkor következik be, amikor egy lassú mozgású bolygó kardinális jegyben jár. A Bak jegyében elég sokan lesznek mostanság - és ha a híreket nézed, akkor az előjelek nem túl rózsásak.) Szóval, a Jupiter FINÁLÉJA és a Plútó ébredése teszi majd izgalmassá az elkövetkező időszakunkat. 

2017 Szeptemberi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • A gazdagság tanulható!

  Ez az a könyv aminek a segítségével, bármilyen anyagi helyzetből képes leszel felállni. A benne lévő tanácsok nem csak a gyarapodásban, az elért eredményeid megtartásában is a hasznodra lesznek…

Facebook