Efemerida: 2017 Október


2017-10-01 11:04 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 36 db

Az év egyik legfontosabb jegyváltásához érkeztünk. A Skorpiók, a Bikák, a Mérlegek és a Kosok életében új hatások veszik kezdetét, de a többiek sem fognak unatkozni…

A hónap bolygó mozgásai:


10-én a JUPITER belép a Skorpió jegyébe

14-én a Vénusz belép Mérleg jegyébe

17-én a Merkúr belép a Skorpió jegyébe

22-én a Mars belép a Mérleg jegyébe

23-án a Nap a belép a Skorpió jegyébe


Skorpiók és Bikák FIGYELEM!
Október 10-én 14 óra 20 perckor a JUPITER belép a Skorpió jegyébe, és érintettként (Aszcendens, Nap, Hold a nevezett jegyekben) ezzel kezdetét veszi az életed egyik legjobb időszaka. Az biztos, hogy 2018 november 8-ig a SORS védőhállót biztosít neked, de ha ügyes vagy, akkor a szerencséd is nyakon csípheted!  Ez utóbbihoz semmi mást nem kell tenned, mint megragadni a lehetőségeid. Lehetőségekből nem lesz hiány - csak is tőled függ, hogy az élet aranytálcájáról mit emelsz le. Másképp fogalmazva: az előtted álló több mint 1 évben, a legtöbb célod és álmod előtt megnyílnak az ajtók. Vagyis most lesz lehetőséged arra, hogy ezeket el is érd. A céljaid elérését azonban a Jupiter feltételhez köti: azt szeretné, ha az első lépést te tennéd meg! Ahogy megteszed, a többin már repíteni fog. De vigyázz! A Jupiter meglehetősen csalóka. Egy-két apró ajándékkal kényelmességet ébreszt benned, hogy ne csinálj semmit. Te viszont átlátsz a szitán és tudod, hogy ez a részéről nem más, mint teszt. Azt teszteli, hogy a látható és azonnal elvehető morzsákat választod-e, vagy a még nem látható NAGY FALATOKAT. A morzsák helyett a falatokat válaszd! Jó tanács: a Jupiter jegyváltásáig pihend ki magad, majd 10. után apait-anyait beleadva tegyél meg mindent a céljaid elérése érdekében. Ha így teszel, akkor az életed egyik legeredményesebb és legsikeresebb időszaka lesz az elkövetkező 1 év. Még valami! A Jupiter bőséget okoz, ami a testsúlyban is megmutatkozhat - főleg akkor ha Skorpió Aszcendensed van. Ebben az esetben ne aggódj a felszedett kilók miatt, mert azok 2018 novemberétől úgy is eltűnnek. Ettől függetlenül a Jupiter “bővítő” hatása miatt egy kicsivel jobban figyelj az étkezésedre. Kívánom, hogy az előtted álló 1 év, az életed egyik legjobb időszaka legyen! 

(Hozzáértőknek: ugyanezek a hatások érvényesek a Skorpió jegyében kezdődő házadban is!)

Mérlegek és Kosok FIGYELEM! 
A Jupiter jegyváltásával megszűnt a védőhálló. Érintettként a továbbiakban már ne kockáztass.

 

Október 14-én 11 óra 11 perckor a Vénusz belép a Mérleg jegyébe. Hagyományos értelmezés szerint a Vénusz, - bármely jegybe is lép be: vágyakat ébreszt, azaz olyan célokat tűz ki, amelyekről azt gondoljuk, hogy az JÁR NEKÜNK. A Jupiter kilépése a Mérleg jegyéből azonban  óvatosságra int. A Mérlegek többségében ugyanis még érezhetően benne van a Jupiter hatása, aminek eredményeként bátrabban mehetnek bele bizonyos dolgokba. Na ez az, amit most már NEM SZABAD!  Érintettként már NE KOCKÁZTASS. Csak is olyan célokat tűzz ki 14. után, amiben nincs kockázat, amiben nem kell 19-re lapot húznod. Ha így teszel, csalódás nem érhet. 
 

Október 17-én 08 óra 58 perckor a Merkúr belép a Skorpió jegyébe. A Merkúr jegyváltása a legtöbb Skorpió és Bika számára ötletadó lesz. Ötleteket fog adni, hogy mit érdemes levenni a Jupiter által felkínált aranytálcáról! Az ekkor született ötleteket érdemes komolyan venni, de leginkább megvalósítani. Egy szó mint száz: jegyváltásával a Merkúr megmutatja azokat a célokat, amelyeket a Skorpiók  és a Bikák az elkövetkező 1 évben könnyedén elérhetnek. 
 

Október 22-én 19 óra 28 perckor a Mars belép a Mérleg jegyébe. Amit 14-én a Vénusz elkezdett, azt a Mars csak tovább feszítheti. NAGYON FONTOS, hogyha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad a Mérleg jegyében áll, akkor nem teszel semmilyen meggondolatlan lépést. A Vénusz ugyanis mindent megtett azért, hogy a Marsot feltüzelje, hogy aztán téged cselekvésre bírjon. Nem arra akarlak rávenni, hogy ne csinálj semmit, csak arra, hogy NE MEGGONDOLATLANUL. 
 

Október 23-án 06 óra 26 perckor a Nap belép a Skorpió jegyébe. A Skorpiók és a Bikák számára - a Jupiter jegyváltása után - ez egy újabb ragyogó hír! jegyváltásával a Nap megvilágítja a Jupitert, aki mindent beleadva - osztogatni kezdi az ajándékait. Vagyis a Skorpióknak és a Bikáknak olyan sokat nem kell várniuk arra, hogy kézzelfogható ajándékokhoz jussanak! 


Világpolitikai előrejelzés
Most hogy már hozzászoktunk az Észak-Koreai fenyegetettséghez, jegyváltásával a Jupiter egy újabb területen fog frontot nyitni. A Skorpió jellegű országokat, így az arab világot fogja egy kicsit felforrósítani (Kurdok?). Mivel a Skorpió országok hevesebbek, ezért valószínűleg a fenyegetettségen túl konkrét eseményeket is kivált majd a Jupiter. Az biztos, hogy az elkövetkező 1 évben a hírek többsége, az arab világból fognak érkezni. A világpolitikai eseményekre még további 2 bolygó van nagy hatással: a Nyilas jegyében lévő Szaturnusz, illetve a nemrég felébredő Plútó. Az előbbi Spanyolországban és a menekültválságban okozhat eseményeket, az utóbbi a világ gazdasági életében és a természetben. A megszaporodott természeti katasztrófák mind mind a Plútó számlájára írhatóak (erdőtüzek, földrengések, árvizek, stb.) Vagyis nagyon úgy néz ki, hogy nem fogunk unatkozni.

2017 Októberi efemerida - Asztropatika.hu
 


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook