A 3. szakasz


2020. április 25. 11:58 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 20 db

Ma 19 óra 54 perckor a Plútó pihenőre tér, s ezzel elérkeztünk a 3. szakaszhoz. Eddig jók vagyunk, hiszen nagyjából úgy alakulnak az események, ahogy arra számítani lehetett. Lássuk, hogyan alakultak eddig a dolgok és mit ígér a folytatás!

A mérföldkövekről szóló bejegyzésben, a március 22. és április 24. közötti második szakaszról a következő volt a sejtés:

".. szerintem ebben a szakaszban, azon túl, hogy a vírus látványosan elterjed és még azok is fejet hajtanak előtte, akik eddig komolytalanul álltak hozzá - a világ szembesül azzal, hogy nagyobb gazdasági válság vár ránk, mint ami 2008-ban és azután volt."

Nagyjából ez történt.

 

Oké,
lássuk mit ígér a folytatás!

 

Az április 25. és május 13. közötti 3. szakaszra a sejtés a következő volt:

".. a hátráló mozgásba váltó Plútó azt jelzi, hogy az eszköze - mármint a vírus, komoly ellenfelet kap. Szerintem ebben az időszakban reményt kap a világ a megoldásra! Lehet, hogy a gyógyszer vagy a vakcinafejlesztésben érünk el eredményeket. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a Bak jegyében lévő Jupiter még mindig aktív. Ugyan a vírus terjedése némileg csökkenhet, de látványosan még nem..."
 

Továbbra is az a véleményem, hogy ebben a május 13-ig tartó 3. szakaszban a vírus és hatásai némileg megtorpannak. Egyébként a vírus kétféle ellenfélre számíthat: egyrészt egészségügyire (lásd gyógyszer és vakcinafejlesztés), másrészt gazdaságira. Számunkra az utóbbi az érdekesebb. Már csak azért is, mert nagyon úgy néz ki, hogy a vírusra gazdasági választ kíván adni a világ.

Máris érteni fogod a lényeget!
 

Amikor a Plútó a Kornavírust a világgal szemben bevetette, a következőt mondhatta:


"Itt van egy vírus, amit rátok szabadítok.
Döntsetek: mennyit ér egy élet?
Élet vagy pénz?"

 

Ezekkel a kérdésekkel a világ legtöbb vezetője jelenleg is birkózik. Az előjelek azt mutatják, hogy a világ - habár igyekszik mindent megtenni az életek megmentése érdekében, inkább a pénzt választja. Vagyis a méregben a gyógyszer elv alapján azzal támad vissza, amit a Plútó is üt. Ismerve a Plútó "gondolkodását", hát nem pont ilyen ellentámadásra számított. Mármint arra, hogy a gazdaság lassú újraindításával, tulajdonképpen szabad utat biztosítunk az eszközének (a vírusnak). Lényegében annak, aki a gazdaságot padlóra tette. Szerintem a Plútó arra bazírozott, hogy az élet fontosabb nekünk, ezért hogy azt megvédjük, majd jól tönkre fogunk menni. Csakhogy úgy néz ki, hogy 19-re lapot húzva kicselezzük! Szépen lassan újraindítjuk a világot, de közben felkészülünk a szabadjára engedett vírus miatti nagyobb hullámra - ami már nem fogja váratlanul érni és összeroppantani az egészségügyet.

Az biztos, hogy a java még előttünk áll - már ami a megbetegedések számát illeti, viszont az is biztos, hogy a Plútó mai irányváltásával elkezdünk szépen lassan felállni. Ami május közepétől csak még látványosabb lesz!

 

Még valami! Ne feledd: szeptember 13-án a Jupiter, szeptember 19-én a Szaturnusz, október 4-én a Plútó is felébred, így újra aktív lesz a Koronavírust kiváltó 3-as együttállás. Mit jelent ez? Hát azt, hogyha lesz a vírusnak 2. visszatérése, akkor az szeptember közepén fog újra felbukkanni, és októberre fog felerősödni. Már ha lesz egyáltalán visszatérése a vakcinánk és a gyógyszereink mellett...

 

FONTOS!
A Szaturnusz miatt... július 2-ig
a VÍZÖNTŐ és az OROSZLÁN jellegű emberek legyenek nagyon óvatosak - különösen a veszélyeztetett korosztályból. Július 2. után a BAK és a RÁK szülöttei
(Természetesen mindenkinek óvatosnak kell lennie, de a jelzett időszakokban nekik egy picit jobban.)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: