Efemerida: 2017 November


2017-11-01 10:28 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 25 db

Ha az elmúlt években kicsit is érezted a Nyilas jegyében lévő Szaturnusz hatásait, akkor most nagyon figyelj!

A hónap bolygó mozgásai:

5-én a Merkúr belép Nyilas jegyébe

7-én a Vénusz belép a Skorpió jegyébe

22-én a Nap belép a Nyilas jegyébe

22-én a NEPTUNUSZ direkt mozgásba vált. 


Az ÉLET ISKOLÁJÁBAN a Nap az igazgató. Amikor egy jegyben megjelenik, akkor a jegyben lévő bolygókat megvilágítja és cselekvésre bírja. Vagyis felszólítja őket, hogy most mutassák meg mit tudnak… 

November 22-én 04 óra 04 perckor a Nyilas jegyébe belépő Nap a SZATURNUSZT fogja cselekvésre bírni. Azt a Szaturnuszt, aki már évek óta osztja a leckéket és a kihívásokba csomagolt lehetőségeket a Nyilas és az Ikrek jellegű embereknek. Továbbá azt a Szaturnuszt, aki a december 20-i hazatérésére gondolva, féllábbal már otthon van. 

Az hogy féllábbal otthon van, az a hatásait nem csökkenti. Sőt! Ő az a fajta bolygó, aki a gondjait nem viszi haza. Vagyis mielőtt hazatérne, minden terhétől megszabadul. Csak hab a tortán, hogy Nap éppen most - a jegyváltása előtti utolsó szakaszban világítja meg és bírja cselekvésre. 

Érintettként (Aszcendens, Nap, Hold a Nyilas vagy az Ikrek jegyében) a legkevésbé sem megijeszteni akarlak, sokkal inkább erőt adni. 

Nem tudom, mit kaptál tőle: leckét vagy lehetőséget - esetleg mindkettőt egyszerre. Azt viszont igen, hogy november 22 után ezek a dolgok minden korábbinál erősebben jelentkezhetnek. 

Ha leckét kaptál, hogy adhatnék neked erőt? 

Például azzal, hogy csak december 20-ig kell kitartanod. Ugyanis ahogy a Szaturnusz kilép a Nyilas jegyéből az elmúlt évek lidércnyomása - szépen fokozatosan megszűnik! Vagyis az idő úgy is megoldja a problémád - legyen az most bármennyire kilátástalan vagy elviselhetetlen. 

Ha az elmúlt években inkább leckéket kaptál, akkor azt javasolnám, hogy most már ne akard megoldani. Leginkább azért ne, hogy a végső elkeseredésedben nehogy olyan lépésre szánd el magad, amit megbánnál. A lényeg: bármilyen leckék is érjenek, tarts ki december 20-ig. Csak azt követően próbáld megoldani őket. 

Mi a helyzet akkor, ha lehetőségeket kaptál?

Ez a jobbik, de semmivel sem könnyebb eset. Jobb, mert most jönnek az igazán nagy sikerek, a kézzelfogható ajándékok. Ugyanakkor nehéz is, mert a siker könnyen megszédíthet. A lényeg: bármilyen sikerek is érnek (márpedig fognak!), egy pillanatra se felejtsd el, hogy hol tartottál akkor, amikor a Szaturnusz kihívását elfogadtad. Ha nem felejted el, akkor ÖRÖKRE megtarthatod, amiért az elmúlt években megdolgoztál. 

Tehát, 
ha az elmúlt években kicsit is érezted a Nyilas jegyében lévő Szaturnusz hatásait, akkor készülj, mert november 22 után ezek a hatások jelentősen felerősödnek. Ha leckét kaptál - tarts ki december 20-ig, ha lehetőséget akkor az alázattal tartsd meg. Ennyi.


November 5-én 20 óra 18 perckor a Merkúr belép a Nyilas jegyébe. A Merkúr jegyváltása a Szaturnusz 22-én kezdödő hatásfokozását fogja előkészíteni. Ha érintettként (Nyilas, Ikrek) eddig nem tudtad, hogy a Szaturnusz mit adott neked (leckét vagy lehetőséget), akkor a Nyilas jegyébe lépő Merkúr emlékeztetni fog. A Merkúr jegyváltása a tüzes Merkúrral (Kos, Oroszlán, Nyilas) rendelkezőkre lesz jó hatással.

 
November 7-én 12 óra 38 perckor a Vénusz belép a Skorpió jegyébe, s ezzel csatlakozik a jegyben lévő Jupiterhez!  A Skorpió és a Bika szülötteinek innentől kezdődik csak az igazán az élet - akarom mondani az ajándék osztás. Az biztos, hogy a Jupiter és a Vénusz együtt - csak jót jelent. Vagy még annál is jobbat! (Skorpiók és Bikák ne felejtsetek el 1 - azaz egy darab lottót venni!) 

 
November 22-én 15 óra 20 perckor a NEPTUNUSZ direkt mozgásba vált. Irányváltása hatására újra az álmoké - vagy inkább az álmodozásoké lesz a főszerep. A legszerencsésebb álmodozók, akiknek az álmaik valóra is válhatnak a Neptunusz gyermekei lesznek:  a Halak és a Szűz jellegű emberek.


Világpolitikai előrejelzés
A Szaturnusz “erődemonstrációja” miatt, mi másról is fognak majd szólni a hírek, mint a menekültügyről. És sajnos még valamiről… a terrortámadásokról. Bárhol is járj a világban, most ne vedd félvállról a biztonságpolitikával foglalkozó szakemberek tanácsait. 
Más: érdemes figyelemmel kisérned a Nyilas országokban történő eseményeket! Már csak azért is, mert könnyen lehet hogy az érintett országokban MOST elindulni majd el azok a folyamatok, amelyek hosszú évekre meghatározzák az adott ország életét.

 

2017 Novemberi efemerida _Asztropatika.hu
 


Az olvasók kedvencei

 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • A gazdagság tanulható!

  Ez az a könyv aminek a segítségével, bármilyen anyagi helyzetből képes leszel felállni. A benne lévő tanácsok nem csak a gyarapodásban, az elért eredményeid megtartásában is a hasznodra lesznek…

Facebook