Efemerida: 2017 Július


2017-07-01 08:29 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Kellemes hónap elé nézünk! Az elmúlt évek könnycseppjei után a Nyilasok és az Ikrek végre egy kis örömhöz jutnak, ahogy a hónap végén a Bakok és a Rákok is. Lássuk mi fog történni ebben a hónapban!

A hónap bolygó mozgásai:
5-én a Vénusz belép az Ikrek jegyébe
6-án a Merkúr belép az Oroszlán jegyébe
20-án a Mars belép az Oroszlán jegyébe
22-én a Nap belép az Oroszlán jegyébe
26-án a Merkúr belép a Szűz jegyébe
31-én a Vénusz belép a Rák jegyébe

 

Július 5-én 01 óra 11 perckor a Vénusz belép az Ikrek jegyébe. Tekintettel arra, hogy a Szaturnusz jelenleg hátráló mozgásban a pihenőidejét tölti, - a Vénusz jegyváltása kifejezetten jó hír a leckék által megtépázott Nyilasoknak és Ikreknek. Már csak azért is, mert a decembertől rájuk váró - örömtelibb időszakból kapnak némi előzetest. (December 20-án a Szaturnusz kilép a Nyilas jegyéből, így a leckét kapott Ikrek és Nyilasok megpróbáltatásai véget érnek!) 

 

Július 6-án 01 óra 19 perckor a Merkúr belép az Oroszlán jegyébe. A tüzes Merkúrral rendelkezők ugyan látványosan felélénkülnek - ettől függetlenül a Merkúr jegyváltása mindannyiunkra hatással lesz. Az önérzetből és büszkeségből hozott döntéseink nagyobb szerepet kapnak. Ezzel kapcsolatban szeretnélek is emlékeztetni a Jupiter könyvében olvasható egyik legfontosabb tanácsra: mégpedig arra, hogy az igazad hajszolása helyett, inkább a boldogságot válaszd!  Vagyis amikor döntéseket hozol, akkor ne azt nézd, hogy igazad legyen, hanem azt, hogy boldog légy. Az Oroszlán jegyében lévő Merkúr az igazad hajszolására fog sarkalni. 

 

Július 20-án 13 óra 19 perckor a Mars belép az Oroszlán jegyébe. A jegyváltása a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) jellegű embereket juttatja egy kis EXTRA energiához. A nagyobb feladataikat érdemes lesz erre az időszakra időzíteniük. Ilyenkor ugyanis nyoma sincs a halogatásnak!  

 

Július 22-én 16 óra 15 perckor a Nap belép az Oroszlán jegyébe. Mivel a két sorsformáló bolygó - a Jupiter és a Szaturnusz harmoniában áll az Oroszlán jegyével, ezért az Oroszlánokra és a velük szemben lévő Vízöntőkre egy nagyon jó időszak vár. Sok-sok örömmel és lehetőséggel! Fogalmazzunk úgy, hogy végre az élet naposabb oldalára kerülnek!

 

Július 26-án 0 óra 41 perckor a Merkúr belép a Szűz jegyébe. Azon túl, hogy a földies (Bika, Szűz, Bak) Merkúrral rendelkezők aktívabbá válnak, a racionális gondolkodásé lesz a főszerep. Ilyenkor érdemes átnézni és újragondolni a célokat. A Szűz jegyében lévő Merkúr ugyanis pillanatok alatt megtalálja azokat a hibákat, amelyek akadályozhatnak bennünket az álmaink elérésében. Írd is be a naptáradba: Július 26 célok újragondolása! 

 

Július 31-én 15 óra 53 perckor a Vénusz belép a Rák jegyébe. Az elmúlt években a SORS - köszönhetően a Szaturnusz és a Plútó uralmi cseréjének - nem éppen a tenyerén hordozta a Rákokat és a Bakokat. 2017 december 20-tól ahogy a Szaturnusz belép a saját jegyébe, a helyzet jelentősen változni fog. A hazatérő Szaturnusz minden földi jót megad majd a gyermekeinek (a Bakoknak és a Rákoknak). A Vénusz ebből fog előzetest adni.

 

Világpolitikai előrejelzés

Az Oroszlán jegy hangsúlyossága miatt, az elkövetkező hónapban az önérzet fogja irányítani a világpolitikai eseményeket - illetve az érdekek kapnak minden korábbinál nagyobb szerepet. Ez bizony diplomáciai összetűzésekhez vezethet. Van azonban valami, amire az elmúlt hónap eseményei miatt érdemes figyelni: a Kos jegyében lévő Uránusz aktiválódására. Ugyanis a tüzes jegyben lévő Uránusz felelős a világban lévő nagyobb tűzesetekért. Az már csak külön érdekesség, hogy egy Kos országban (Anglia) történt az első jelentős tűzeset. Sajnos a kiszámíthatatlan Uránusz miatt, további tűzesetekre lehet számítani szerte a világban. (Ne így legyen!)

2017 júliusi efemerida - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...
 • Asztrológia Mestercsomag

  Ha minden Asztrológiáról szóló könyvet megvennél és még egy 4 éves iskolát is elvégeznél, akkor is csak egy részét ismernéd meg annak, amit a csomagban találsz...
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.

Facebook