Efemerida: 2015 Október


2015-10-01 08:30 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 21 db

Az elmúlt évek legnyugisabb hónapjához érkeztünk, már ami a bolygómozgások számát illeti. Ebben a hónapban az életünket: a Vénusz és a Nap jegyváltásán kívül, a direkt mozgásba váltó Merkúr fogja még színezni. Az érintettek számára nem is akárhogyan…

Érintett vagy: ha a felsorolt jegyekben az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad áll.

(Szüzek és Halak figyelem!)
8-án a Vénusz belép a Szűz jegyébe. A jegyváltása tisztázni fogja az elmúlt hetekben kialakult káoszt, amit a Szűz jegyébe lépő Jupiter okozott. Az “ajándékokhoz” nem hozzászokott Szüzek és Halak számára bizony könnyen zavart okozhatott a hírtelen jött - Jupiteri hatások. Ennek eredményeként sok érintett még keresi önmagát. Semmi baj! A Vénusz jegyváltása éppen ezt fogja orvosolni. Vágyat ébresztve, kitűzi azokat a célokat, amelyeket a Szüzek és a Halak az elkövetkező 1 évben könnyedén elérhetnek majd.

9-én a Merkúr direkt mozgásba vált. Irányváltásának pozitív hatásait mindannyian megérezzük, hiszen újra özönleni kezdenek majd a jobbnál jobb gondolatok. (A Merkúrod "kezeléséhez", ebben a kiadványban találsz hasznos segítséget: Gondolkodj és teremts!)

(Skorpiók és Bikák figyelem!)
23-án a Nap belép a Skorpió jegyébe, s ezzel megvilágítja annak uralkodóját: a Plútót. Gyakorlatban ez újabb - kézzel fogható! lehetőségeket biztosít majd a Plútó gyermekeinek. A Plútó szélsőségességét ismerve, ezek akár komoly lehetőségek is lehetnek - vagyis az első igazán nagy  jutalmak a nyári “békanyelés” után… :)


Világesemények:
A lassú mozgású bolygók továbbra is aktívak, sőt egyre erősebbek. Az elkövetkező hónapban érdemes lesz figyelned: a Plútó miatt az arab világra, a Szaturnusz miatt Izraelre és Görögországra, az Uránusz miatt Oroszországra és Németországra, a Jupiter miatt Törökországra. (VIP tagok figyelem! A témára még visszatérünk!)

2015 október efemerida - Asztropatika.hu


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook