Efemerida: 2015 Május


2015-05-01 08:31 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 8 db

A jelentős eseményeket kiváltó lassú mozgású bolygók közül, ebben a hónapban egyik sem fog jegyet vagy irányt váltani. Vagyis várhatóan egy nyugalmasabb hónap elé nézzünk - számos jóval!

A sort a Merkúr kezdi…

Ma hajnalban (1-én) hazatért, azaz belépett a saját jegyébe: az Ikrekbe! Hazatérése még erősebbé teszi. Ennek hasznát leginkább a gondolataikkal teremtők fogják élvezni, - de azok is, akiknek képletében a Merkúr levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyben áll. Ez utóbbiak a sok-sok jó gondolatuk révén fognak lendületet kapni.

8-án a Vénusz belép a Rák jegyébe. Jegyváltása a földies és vizes jegyeknek lesz különösen kedvező, közülük is kiemelkedően: a Bikák, a Rákok, a Skorpiók és a Bakok számára! Ők négyen nemcsak reményre, hanem kézzelfogható eredményekre is számíthatnak.

12-én a Mars csatlakozik a Merkúr mellé. Az Ikrek jegyébe lépő Mars, mintha előkészítené a Nap közelgő jegyváltását. Ugyanis a levegős és a tüzes jegyek - kiváltképpen a Kosok, az Oroszlánok, a Mérlegek és a Vízöntők szekerét fogja beindítani.

Előtte még…

19-én a Merkúr hátráló mozgásba vált. Irányváltását a Merkúrra érzékenyek fogják csak megérezni - a többség nem!


A hónap bolygómozgása

Oroszlánok, Vízöntők, Kosok és Mérlegek - ebben a sorrendben FIGYELEM!

21-én a Nap belép az Ikrek jegyébe. Jegyváltásával harmóniába kerül az Oroszlán jegyében lévő Jupiterrel, ennek hatására kinyílik a Jupiter bőségszarúja. Ha érintettként az elmúlt 10 hónapban nem kaptál tőle semmit, akkor készülj, mert nagy valószínűséggel most te leszel a soron. Ez az időszak amúgy június 21-ig fog tartani. Azt követően jön egy kis szünet, majd július 23-tól ahogy a Nap belép az Oroszlán jegyébe kezdődik a NAGY dinom-dánom… :)

 

Májusi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook