Efemerida: 2015 Július


2015-07-01 11:52 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 5 db

Az év egyik legaktívabb hónapjához értünk! 7 bolygómozgás fogja ebben a hónapban színessé tenni az életünk. S köztük az egyik: az Uránusz irányváltása lehet, hogy a világeseményeket is…

8-án a Merkúr belép a Rák jegyébe. Jegyváltását elsősorban a vizes (Rákok, Skorpiók, Halak) és a földies (Bikák, Szüzek, Bakok) jellegű emberek fogják megérezni. Céljaikhoz ötleteket kapnak, s talán még egy kis előzetest is az augusztus 11-től kezdödő - rájuk váró igencsak jó időszakukból!

19-én a Vénusz belép a Szűz jegyébe. A néhány napig (31-ig) tartó hatása egy igazi előrejelző lesz, mely során a Vénusz megmutatja mindazt, amit majd a Jupiter fog adni augusztus 11-től a földies és a vizes jegyeknek! Úgyhogy Szüzek, Halak, Bakok, Rákok, Bikák és Skorpiók - ebben a sorrendben… készüljetek! Ez egy igen kellemes időszak lesz majd a számotokra.

A FINÁLÉ (Oroszlánok figyelem!)
23-án a Nap, a Merkúr kíséretében hazatér. Azaz belép a saját jegyébe és ezzel kezdetét veszi a finálé! Az Oroszlán jegyében lévő Jupiter ekkor fogja majd tágra nyitni a bőség szaruját. A tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) és a levegős (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) jegyeknek - különösen az Oroszlánoknak és a Vízöntőknek: MOST KELL MINDEN LEHETŐSÉGET MEGRAGADNIUK!
Ha érintettként megvalósításra váró céljaid vannak, akkor egy pillanatig se habozz. Augusztus 11-ig minden egyes ilyen irányú lépésed aranyat érhet. Vagyis a lényeg: Ne félj megvalósítani az álmaid, CSELEKEDJ! 

25-én a Vénusz hátráló mozgásba vált és visszafordul az Oroszlán jegye felé, ezzel is növelve az Oroszlán jegyében zajló FINÁLÉ jelentőségét. Az irányváltása a tüzes és a levegős jegyeknek ad egy újabb lendületet, ami 31-től a tetőfokára hág…


A hónap bolygómozgása...

.. a 26-án hátráló mozgásba váltó Uránusz. A szabályokat nem ismerő különc Uránusz ekkor válik csak igazán erőssé. Irányváltása tovább növeli az Oroszlán jegyében zajló ajándékosztó-finálé jelentőségét, ugyanakkor a világeseményekre is hatással lehet. Különösen az Oroszországgal kapcsolatos eseményekre…


Az elmúlt hónapokban az Uránusz direkt mozgásban volt, és amit láthattad a hírekből - “viszonylag” nyugi is volt azon a környéken. Reméljük, hogy a retrográd Uránusz nem fog ezen változtatni, mindenesetre érdemes lesz figyelemmel kísérni az Oroszországgal kapcsolatos eseményeket.
 


31-én a hátráló Vénusz visszaér az Oroszlán jegyébe, s ezzel teljessé válik a létszám! Ettől kezdve a legtöbb bolygó a FINÁLÉRA koncentrál - hatásukat és erejüket is erre irányítják. Augusztus 11-ig tart majd a dinóm-dánom, s ez idő alatt a tüzes és levegős jegyek szülöttei akár csodákat is megélhetnek. Így legyen!


Hozzáértőknek egy TIPP:
Júliusban az energiád az Oroszlán jegyében kezdödő házadra helyezd vagy arra a házra amelyikben közrezárt! A ház által jelzett életterületeiden most szinte bármit elérhetsz! Ki ne hagyd!

 

2015 júliusi efemerida - Asztropatika.hu

 


Az olvasók kedvencei

 • Ebben az évben 2018

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2018-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Küldetéssel születtél!

  Önmagadban hinni az egyik legértékesebb Földön szerezhető tulajdonságod, ami egyben belépő ahhoz, hogy a küldetésedre rátalálj. Sok más mellett ebben kíván a segítségedre lenni ez a könyv…
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook