Az Oroszlán jellemzése


2013-04-25 06:46 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 5 db

Mivel nézni sem bírod a lustaságot és a tétlen koválygást, mások irányítása létfontosságú a számodra. Így alaptermészeted az uralkodás, végtére is főnöknek születettél!
 

Legendás optimizmusod és önbizalmad segítségével, és mivel úgy gondolod, hogy mindenhez Te értesz a legjobban, előbb vagy utóbb legyőzöd a környezeted. Az ebből eredő magabiztosságod eredményeképp, olyan helyzeteket is felvállalsz, amelyek ugyan meghaladják az erődet, mások meglepetésére mégis sikerre viszel.

A sikerélményekből táplálkozó magabiztosságod, időnként hadilábon áll az amúgy hatásfokozásként alkalmazott ígéretekkel.

Sikert a zsebedben érezve ugyanis előfordulhat, hogy a pillanat hevében olyanokat ígérsz, amelyeket később már nem tudsz, vagy már nem akarsz teljesíteni.

Őszinte és nyílt ember lévén az igazságtalanság, főleg a hazugság mindenkinél jobban és mélyebben megérint. Ilyen esetekben végtelen haragra gerjedsz, és hangerőddel azonnali, lehetőséged szerint kíméletlen támadást intézel.

Mások vonzódnak a kiapadhatatlan energiádhoz, életerődhöz, amely már önmagában is biztonságérzetet nyújt.

Kapcsolataidban kellő figyelmet, gondoskodást, és persze az egódnak oly fontos dicséreteket kapva, átlagon felül teljesítesz. Párhuzamos kapcsolataidnak a szabadságod, illetve az anyagi helyzeted szabhat határt.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a szív, a hát, a gerincoszlop, illetve az orrmandula. Időnként előforduló meghűlések (vagy allergia) ellenére, az erős fizikumodnak köszönhetően kevés betegséggel találkozol.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • Ebben az évben 2020

  Ez az évről-évre megjelenő kiadvány egy kinyomtatható kis papírlapról szól. Amit viszont tartalmaz, az 2020-ban és azután is a legnagyobb segítséged lehet! A két VARÁZSNAPLÓ-ról nem is beszélve...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Személyes szinted

  A könyvben lévő élettervező és megvalósító rendszer nem kényszerít rád semmit! Nem mondja meg hogyan kell élned vagy mit kell szeretned. A céljaid segít megvalósítani - az összes életterületeden!

Facebook