Az Oroszlán jellemzése


2013-04-25 06:46 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

Mivel nézni sem bírod a lustaságot és a tétlen koválygást, mások irányítása létfontosságú a számodra. Így alaptermészeted az uralkodás, végtére is főnöknek születettél!
 

Legendás optimizmusod és önbizalmad segítségével, és mivel úgy gondolod, hogy mindenhez Te értesz a legjobban, előbb vagy utóbb legyőzöd a környezeted. Az ebből eredő magabiztosságod eredményeképp, olyan helyzeteket is felvállalsz, amelyek ugyan meghaladják az erődet, mások meglepetésére mégis sikerre viszel.

A sikerélményekből táplálkozó magabiztosságod, időnként hadilábon áll az amúgy hatásfokozásként alkalmazott ígéretekkel.

Sikert a zsebedben érezve ugyanis előfordulhat, hogy a pillanat hevében olyanokat ígérsz, amelyeket később már nem tudsz, vagy már nem akarsz teljesíteni.

Őszinte és nyílt ember lévén az igazságtalanság, főleg a hazugság mindenkinél jobban és mélyebben megérint. Ilyen esetekben végtelen haragra gerjedsz, és hangerőddel azonnali, lehetőséged szerint kíméletlen támadást intézel.

Mások vonzódnak a kiapadhatatlan energiádhoz, életerődhöz, amely már önmagában is biztonságérzetet nyújt.

Kapcsolataidban kellő figyelmet, gondoskodást, és persze az egódnak oly fontos dicséreteket kapva, átlagon felül teljesítesz. Párhuzamos kapcsolataidnak a szabadságod, illetve az anyagi helyzeted szabhat határt.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a szív, a hát, a gerincoszlop, illetve az orrmandula. Időnként előforduló meghűlések (vagy allergia) ellenére, az erős fizikumodnak köszönhetően kevés betegséggel találkozol.

 

Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook