A Szaturnusz visszatérései


2017. március 6. 10:39 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 26 db

Életünk során maximum 3 visszatérését éljük meg, s mindegyik jelentős mérföldkövet jelöl az életünkben. Például a másodiknál azonosulunk azzal, hogy már több a múltunk, mint a jövőnk…


A Szaturnusz első visszatérését, amikor is a Nap körül egy teljes kört leírva visszatér a születési képletünkben lévő helyzetéhez - úgy kb. 28-29 éves korunk körül éljük meg. Bár hivatalosan 18, egyes országokban 21 évesen válunk felnőtté, - valójában 28 évesen, a Szaturnusz első visszatérésekor. Nem véletlen, hogy sokaknak kb. ekkor vesz az élete jelentős fordulatot. Vagy azért, mert végleg kirepülnek a családi fészekből, vagy mert családot alapítanak. A lényeg: a Szaturnusz első visszatérése után - így vagy úgy - többet már nem lehetünk gyerekek. 

 

A 2. visszatérése - amit kb. 58-59 éves korunk körül élünk meg - a bölcsességünk elérését szimbolizálja. Ekkor érjük el a “letisztult” állapotunkat, és fogadjuk el azt, hogy már több a múltunk, mint a jövőnk. Így első olvasatra talán ijesztőnek hangzik, pedig nem az! Ugyanis a 2. visszatérés az önmagunkkal való megbékélést is jelzi, és bizony az okosabb embereknek ekkor kezdődik az ARANYKORSZAK. Akik az életük során alázatot tanúsítottak vele szemben, s igyekeztek megoldani a rájuk mért sorsfeladatokat - azokra a 2. visszatérés után jutalmazás vár. Mi a jutalom? Egy egészséges, kiegyensúlyozott, szeretettel teli boldog időskor - rengeteg örömmel! 

Mi a helyzet azokkal, akik a 2. visszatérést nem egy aranykorszakként élik meg? Ők valószínűleg megoldatlan feladatokat hagytak maguk után, amelyek továbbra is teherként nehezednek rájuk - annyi különbséggel - hogy újabbat már nem kapnak hozzájuk. Vagyis az ő esetükben is könnyebbséget jelent a 2. visszatérés, csak legfeljebb ezt a meglévő nehézségek miatt nem érzik.

Jó tanács: semmiről nem maradtál le, ha már elérted a 2. visszatérését és sehol sem látod az Aranykorszakot! Ebben az esetben ugyanis ahogy megoldod a magad előtt görgetett régi feladataid, máris beköszönt az újvilág - vagyis az Aranykorszak! 

 

A 3. visszatérése, amit a szerencsések úgy 87-88 éves koruk körül élnek meg: a “hazautazásra” való felkészülésről szól. Ekkor rendezzünk le a Földi életünket, és tesszük rendbe azokat a tapasztalatokat és tudást, amit majd magunkkal viszünk. Ahogy újszülöttként - néhány évig - nyitva volt az “antennánk”, és olyan dolgokat is éreztünk, amit felnőttként már nem, úgy ekkor újra kinyílik az antennánk és találunk egyre nagyobb békét abban, ahová majd elmegyünk.

Akik megoldatlan feladatokkal mennek tovább, azok haragudni fognak a világra, mert ekkor jönnek rá arra, hogy nem tudtak élni azzal a lehetőséggel, amit egyszer valahol, valakitől kaptak.

 

Tanulság: 
az idő ura (Szaturnusz) - akit nyugodtan tekinthetsz az életed utaskísérőjének is - sosem kényszerít arra, hogy a rád mért feladataid - amiért egyébként ide jöttél - megold. Ha nem akarod őket megoldani - akkor nem oldod meg. Viszont ebben az esetben számíts arra, hogy az utastájékoztatókon - a megszokottaktól eltérően neked más programokat fog felajánlani. Például tovább görgetheted a nem megoldott feladataid…

 

ui: Szeretnél tudni az életed "utaskisérőjéről"? Kattints ide!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »