A Skorpió jellemzése


2013-04-29 06:08 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 1 db

Örök készenlétben lévő alaptermészetednek, szüksége van a feszültségre, - hisz ebből nyersz energiát, a céljaidhoz pedig erőt. Így a felmerülő nehézségek nemhogy elvennék a kedved, sokkal inkább meghozzák azt. Már csak hab a tortán, hogy a céljaid eléréséért, ha kell, bármilyen eszközt bevetsz...

A "mindent vagy semmit" mentalitásod is ugyanebből ered. Óriási erőösszpontosításod révén, éppúgy hegyeket mozgathatsz meg, ahogy mindent le is rombolhatsz. Fanatizmusodra jellemző, hogy még a számodra fontos dolgokat is!

Általánosságokban az élet dolgait halálosan komolyan veszed. Ezért gyűlölöd, ha veled viccelődnek, vagy ha rajtad nevetnek. Bár az ellenfeleiddel szemben előszeretettel használod a vicc mögé bújtatott, gúnyosan csípős kritikáidat.

Kiemelkedő memóriádnak köszönhetően képtelen vagy felejteni, elsősorban a rosszakat, a téged ért sérelmeket. Mivel elégtételt számodra csak az "édes bosszú" jelent, akár évtizedeket is vársz a kellő pillanatra, hogy a másik pillanatnyi "figyelmetlenségét" kihasználva, megsemmisítő csapást mérj.

Érzelmeidet, ahogy az élet sok más területét is, a szélsőségesség jellemzi. Kapcsolataidban ugyanúgy helyet kaphat a sírig tartó szerelem, mint a féltékenység, vagy a másikat bekebelező zsarnokság.


Egészséged vonatkozásában érzékeny pontok: a nemi szervek, a végbél, illetve a nyakcsigolya. Gyakori fejfás, betegségekből gyors felépülés, nem egyszer életveszélyből történő megmenekülés lehet a jellemeződ.


 


Kapcsolodó kiadvány: Az Én képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook