A Rák szerelmi horoszkópja


2013-05-29 16:56 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 0 db

A szerelemben hol anyaként, hol pedig gyermekként viselkedik. Anyai oldalára a gondoskodás, és a néha fojtogatónak tűnő szeretet a jellemző. Szinte kitalálja mire van szüksége a másiknak. Ebben nagy segítségére van a kitűnő memóriája, hiszen a kapcsolata kezdetén gondosan ügyelt arra, hogy a keresztkérdéseivel feltérképezze társa igényeit...

A gyermeki oldalán azonban gyermek akar lenni. Ebben az esetben Ő várja el mindazt, amit egyébként az anyai oldalán megtesz. Vagyis a partnerének kell kitalálnia a gondolatait, és gondoskodásával elhalmoznia Őt.

Környezete számára a legnagyobb problémát azonban nem ezek, hanem a hangulatingadozásai jelentik. Hangulatváltozásainak egyik oka, hogy folyamatos érzelmi visszajelzést igényel! Ha ezt nem kapja meg időben, vagy nem tudja leszűrni a másik reakcióiból, akkor vitát provokál, megsértődik, elvonul vagy fenyeget. Mindezt teszi azért, hogy a viselkedésével kiváltott reakciókból leszűrje, hogy valóban szükség van-e rá.

Hangulatváltozásait azonban nem csak az érzelmi visszajelzések hiánya, néha egy rossz hangsúllyal kiejtett szó is kiválthatja.

Összességében gondoskodásra van szűksége, és ha ezt megkapja, illetve a társának ezt megadhatja, akkor szárnyal. Ellenkező esetben a fantáziavilága túltesz mindenen, és hajlani fog a kicsapongásra, az élet habzsolására. Előfordulhat, hogy a fent említett okok miatt a kapcsolataiból menekülni próbál. Ilyenkor úgy gondolja, hogy egy másik, egy újabb talán nagyobb biztonságot nyújthat a számára.

Múltbeli érzelmei idővel megszépülnek, ezért van az, hogy a korábbi kapcsolatai emlékét mélyen magában őrzi. Érzelmi nem akarását gyakran palástolja vélt vagy valós betegségekkel (fej- és gyomorfájás).


Kapcsolodó bejegyzés: A Rák jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Ajánló:

 • A kulcs

  Olyan, akár egy személyes tanácsadás. Benne a legjobb tanáccsal, amit csak adhatok neked. Ha csak elolvasod, már azzal is változásokat érhetsz el. Viszont ha megfogadod...
 • Jupiter könyve

  Ez a könyv abban nyújt neked segítséget, hogy a kegyeibe férkőzve meghódítsd azt a bolygót, akihez a világon mindenki imádkozik. Többek között megtudhatod, miért nincs a világban igazság, és miért nem lehetünk egyenlőek.
 • Szaturnusz könyve

  Ebben a könyvben a Szaturnusszal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg veled. Megmutatom a leckéivel szemben elkövethető hibákat, azok következményeit. S nem utolsó sorban azokat az okos lépéseket, amelyek...
 • Asztronumerológia

  1996-ban ez a gondolat indított útjára egy kutatást, amelynek nem kevesebb volt a célja, minthogy megfejtse az összefüggést a születési dátumok, az események és...

Facebook