Világvége helyett - ez vár ránk!


2011. október 14. 11:51 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 27 db

A jövő eseményeinek meghatározása az egyik legmisztikusabbnak hitt dolog. Pedig nem kell hozzá kristálygömb sem varázslat, csak némi fantázia és logika. Nézzük mi vár ránk...

Ha a történelem legnagyobb (vagy legismertebb) látnokait megnézed, kristálygömbökről és isteni látomásokról olvashatsz. Gömbök és látomások ide vagy oda - mindegyikük ismerte a csillagok titkait.

Az emberiség, - főleg a beavatottak hamar rájöttek arra, hogy az égen vándorló bolygók segítségével eseményeket jelezhetnek előre.

Jó példa erre Jézus, akinek születését már évtizedekkel korábban kiszámították a káldeus  csillagjósok. Vagyis pontosan tudták, hogy az eljövetelét mely bolygók jelzik.
Sokáig egyébként úgy hittük, hogy az egyház által Betlehemi csillagnak nevezett égi jelenség: egy üstökös volt. 1925-ben megfejtett babilóniai ékírásos táblák azonban Kepler elméletét támasztották alá, miszerint Jézus születését a Jupiter és Szaturnusz együttállása jelezte. A két szabad szemmel is látható bolygó ugyanis olyan hatást keltett az égen, mintha egy új csillag született volna...

(Megjegyzés: a Jézus születéséhez kapcsolódó Asztrológiai magyarázat bár megérne egy “misét”, de mivel még nagyon sok mindent szeretnék neked átadni és nem máglyán végezni, ezért maradjunk abban, hogy Betlehemi csillag volt...)


Nos,
a káldeusi csillagjósokhoz képest sokkal könnyebb dolgunk van, - hiszen olyan bolygókat is figyelembe vehetünk, amelyeket Ők szabad szemmel nem is láthattak. Ilyen például az Uránusz, a Neptunusz, a Plútó vagy akár a legutóbbi felfedezésünk: a Chiron.

A világ eseményeire gyakorolt hatásaik erősségét: a keringési idejük határozza meg!


A legkisebb befolyása a Jupiternek van, hiszen Ő 1-1 állatövi jegyben csak 13 hónapig tartózkodik, - a “legbefolyásosabb” a Plútó, hiszen ellipszis pályája miatt bizonyos jegyekben akár 30 évig is elidőzhet.

Természetesen a jövő eseményeinek pontos meghatározásához az összes bolygó együttes figyelembevétele szükséges, azonban az események “alaphangulatát”, - tekintettel a keringési idejére a Plútó már önmagában is képes előrevetíteni.

 

Nézzük, mi vár ránk...

Jelenleg a Plútó 5 fokon túl a Bak jegyében tartózkodik. Az 5 fokos határ átlépés azért jelentős, mert a “figyelme” egyre inkább a következő jegyre, azaz a Vízöntő jegyére irányul. Erre azért van szükség, hogy előkészítse azokat az eseményeket, amelyek 2024-től majd várnak ránk. (Ekkor lép be a Vízöntő jegyébe!)

Ahhoz, hogy a jövő eseményeit kikövetkeztessük, csupán a Plútó hatásait és a Vízöntő jegyéhez társítható területeket kell csak összeolvasnunk. Hogy az összeolvasás könnyebben menjen, tekintsünk vissza egy kicsit a múltba...

A 90-es évek elején a Plútó belépett a Nyilas jegyébe. A Nyilas jegy elsősorban a szabadságot és a távolságot szimbolizálja. Ha visszanézed a világ eseményeit láthatod, hogy sorra bomlottak fel szövetségek és váltak függetlenné országok - a legtöbb egyébként éppen a környezetünkben. Mellesleg Nyilas országként, ekkor következett be nálunk is a rendszárváltás... A távolság? Elérhetővé vált, hiszen világhódító útjára lépett az internet. Mindeközben a 90-es évek közepétől (5 fokon túl) a Plútó lassan elkezdte előkészíteni a következő jegyhez köthető eseményeket. A világot könnyen felvehető hitelekkel halmozta el, - a profit és hatalom éhséget az egekig emelte.

2008-ban belépett a Bak jegyébe. Gazdasági világválság...


Szóval,
.. a Plútóról tudjuk, hogy Ő a NAGY RENDRAKÓ. Kíméletet nem ismerve lesöpri mindazt, ami régi, ami rossz - hogy helyet adjon egy új, de jobb születésének. Hogy a célját elérje, bármilyen eszközt igénybe vesz - ezért útját gyakran könny és vér kíséri.

A Vízöntő jegyéhez olyan fogalmak társulnak, mint a függetlenség, a humánus tolerancia, a “sziklába vésett” törvények, a technikai fejlődés, a demokrácia hogy csak néhányat említsünk...


A Plútót és a Vízöntőt összeolvasva:
a Plútó valószínűleg megváltoztatja az emberiség humánus toleranciáról alkotott véleményét. Az emberek egyre-kevésbé - 2024 után már egyáltalán NEM lesznek elnézőek azokkal szemben, akik semmit nem adnak a közösségnek, csak elvesznek.

Az eredet, azaz a hovatartozás fontossága mindennél nagyobb jelentőséget kap - vagyis, a nemzetiségek összezárnak. Továbbá, minden ami hazai: erősödni fog! És ez a világ összes országára érvényes lesz.

Sziklába vésett törvények változnak meg. (Könnyen elképzelhető, hogy a demokrácia szabályai módosulnak és a büntető törvénykönyvek szigorodnak.)

Egymást érik a feltalálások, - a Vízöntő uralkodó bolygója az Uránusz miatt, főleg az energia szektorban és a digitális világban.

Az Uránuszhoz azonban más is köthető. Mivel Ő maga a “villám”, ezért a föld időjárása is változhat. Szélsőségesebb időjárás, erőteljesebb esőzések és viharok, hidegebb telek és melegebb nyarak várhatók.


Vízöntő országok közül a legjelentősebb: Oroszország. Ezért az elkövetkező évek fontos előrejelzésekkel szolgálhatnak Oroszország meghatározó szerepével kapcsolatban.


A fentiek alapján, szerinted még milyen folyamatokat indíthat el a Plútó, hogy előkészítse a 2024-ben esedékes jegyváltását?

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »